Holebrook

  • Geplaatst op
  • Door Anna Brouwer
  • 0
Holebrook

In Zweden is er een gezegde dat ons leert dat ieder weer goed weer is, zolang je je er maar op kleed. En deze wijsheid heeft een reden, want in één enkel ogenblik kan een zonnige dag veranderen in een stormbui en andersom natuurlijk. En langs de westelijke ruige en stormachtige kustlijn, vindt Holebrook haar inspiratie.

Met hun Scandinavische stijl die verwerkt is in ieder kledingstuk, laten ze ons hun eerbetoon aan de zee zien en het authentieke vakmanschap dat ze nastreven, met als enig doel je te helpen genieten van zowel zon als wind. Of het nu een stralende dag is of keihard regent, een dag bij zee is altijd goed. Ze zeggen dan ook bij Holebrook: “zolang je maar een extra sweater meeneemt.” En dat is absoluut waar, want goed voorbereid kun je alles aan.

Holebrook kleding wil je meenemen op de boot, wanneer het ’s avonds kouder begint te worden en harder gaat waaien. Je neemt Holebrook mee naar Vlieland, tijdens een weekendje Waddeneiland. Het maakt niet uit hoe hard het waait of hoe koud het in ons kikkerlandje ook is. Geen oubollige fleece die we inmiddels wel gezien hebben, maar iets stijlvollers, iets eigenzinnigs met kwaliteit. Dat is Holebrook.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.