Winkel dicht en 'On Tour'!

 • Geplaatst op
 • 0
Winkel dicht en 'On Tour'!

Het is weer november en dat betekent dat de winkel vanaf nu gesloten is en we door het gehele land te vinden zijn op hele gezellige fairs!

Misschien vraag je je af hoe waarom we hebben besloten dicht te gaan in de winter. Een winkel met een lange historie, veel fijne vaste klanten en veel aanbod. De reden is dat de de retail veranderd is. Dat weten we natuurlijk allemaal en hebben we misschien ook wel net iets te vaak gehoord. Maar het is zo! En wij willen alles wat we doen in ons leven doen met passie, plezier en het liefst een beetje tempo (het zal toch de sprinter attitude zijn). In de huidige omstandigheden leent Grou zich daar in de zomerperiode perfect voor. In de winter gaat het allemaal ietwat trager.

Dus zoeken wij al die fantastische mensen die wij in de zomer mogen ontmoeten gewoon op! De komende weken staan we op de meest bijzondere locaties door Nederland. Kijk hier waar je ons kunt vinden! Oh, en als je een toegangskaartje wilt voor één van de fairs, stuur een mail of een app en dan regelen we dat! 

 

Stay tuned, zodat je weet waar we zijn en welke leuke tips en aanbiedingen we voor jou in petto hebben! 

 

 

 

Reacties

 1. Jan Jan Brouwer Jan Jan Brouwer

  Beste Anda,
  Heel veel plezier met de Dubarry laarzen en alvast een hele fijne kerst! Sportieve groet,
  Jan Jan

 2. Anda Kamman Anda Kamman

  Vanmiddag in Garderen toch gezwicht voor die prachtige Dubarry laarzen. Gelijk verliefd en na een uurtje rondwandelen konden ze ook geen afscheid van mij meer nemen. Bedankt ook voor de gezelligheid en nog veel plezier aankomende week!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.