• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cosy & Trendy

Geen producten gevonden...

Cosy & Trendy

Cosy & Trendy is opgericht in 2006 op Belgische grond.  En is zich in de laatste jaren aan het uitgroeien tot een buitengewoon populair merk. Bekijk de collectie van Cosy & trendy die bestaat uit keukenaccessoires, pannen en modieuze serviezen. Cosy & trendy maakt iedere keuken een stukje mooier, dankzij hen stijlvolle designs.

Cosy & Trendy serviezen, schalen en borden

Jouw tafelbeschikking makkelijk een stijlvolle upgrade geven? Dit doe je met de borden, kopjes, schalen en kommen van Cosy & Trendy. Gemaakt voor ieder interieur, doormiddel van hoogwaardig porselein en aardewerk. Serveer je salades met de Cosy & Trendy schalen. Met keuze uit verschillende exemplaren kies jij het servies dat past bij jouw woonomgeving. Ook kun je borden kiezen met verschillende prints en kleuren, door Cosy & Trendy te gebruiken geef jij je eettafel een extra moderne omgeving.

Keukenaccessoires van Cosy & Trendy

Nadat jij je eettafel een modernere look hebt gegeven doormiddel van het Cosy & Trendy servies. Wil je nu ook koken met het Cosy & Trendy keukenaccessoires. Bekijk het aanbod van serveerplanken tot andere benodigdheden voor in de keuken. Maak koken makkelijk, en nog vee leuker doormiddel van de Cosy & Trendy pannen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. Het materiaal zorgt ervoor dat de pan gelijkmatig warm wordt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is iets waar Cosy & Trendy zich wellicht mee bezig houden. Er is bijvoorbeeld geen cadmium of lood toe gevoegd. Het glas is recyclebaar en de kartonnen dozen zijn herbruikbaar.

Jouw Cosy & Trendy verkooppunt

Onze winkel d’ Oude Seylmakerij die gevestigd is in Grou is jouw online en fysieke verkooppunt. Advies nodig over Cosy & Trendy, onze medewerkers staan voor jou klaar in onze prachtige winkel in Grou. Benieuwd naar het hele assortiment van d’ Oude Seylmakerij in Grou? Neem dan hier een kijkje.