• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dames

Merken
Geslacht
Item
Kleur
Duurzaam

Nautische dameskleding online kopen

Nautische dameskleding koop je online bij d'Oude Seylmakerij. Tijdens de samenstelling van onze collectie dameskleding wordt gelet op het maritieme karakter van merken en producten. Dit vullen we aan met merken waar jij je prettig in voelt in je vrije tijd en op vakantie. Voor ons is kwaliteit het allerbelangrijkste, want daar ben jij uiteindelijk het gelukkigst mee!

In onze winkel vind je alles voor een complete outfit:

Sportieve dameskleding van hoge kwaliteit

Op zoek naar sportieve dameskleding? D'Oude Seylmakerij is er niet alleen voor de watersporter. Ook de sportieve vrouw kan bij ons terecht. Dameskleding die niet alleen functioneel en praktisch is, maar die ook getekend wordt door schoonheid. Naast casual dameskleding vind je in onze winkel en webshop ook een uitgebreid assortiment zeilkleding.

Elegante en Fashionable dameskleding voor door de week en in het weekend

Op zoek naar de laatste mode? d’Oude Seylmakerij biedt naast watersport- en nautische kleding ook trendy merken en items waar je in gezien wilt worden. Mode waarin je kunt flaneren langs de boulevard in Grou, maar ook niet misstaat in Saint Tropez. Kijk op de webshop of kom langs in onze winkel in het Friese Grou. Onze gepassioneerde medewerkers adviseren je graag!

Topkwaliteit merkkleding voor Dames

De dameskleding in ons assortiment bestaat, zoals je van ons gewend bent, uitsluitend uit topmerken. Zo vind je bij ons kleding van prachtige merken zoals: Fisherman Out of IrelandSaint JamesRoosenstein WolkeMos Mosh, Penn&Ink  en Ana Alcazar. Al deze merken passen uitstekend binnen het sportieve en modieuze karakter van d'Oude Seylmakerij. 

Zien we jou snel in onze prachtige winkel in het pittoreske Grou? We verwelkomen je graag.