• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

DISCLAIMER


De website www.oudeseylmakerij.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van d'Oude Seylmakerij. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van d'Oude Seylmakerij.


De inhoud van deze website en andere uitingen van d'Oude Seylmakerij op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door d'Oude Seylmakerij wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. d'Oude Seylmakerij behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

VERLANGLIJST


De Verlanglijst is een hulpmiddel om een lijst met favoriete producten snel en eenvoudig te kunnen samenstellen. Producten in de Verlanglijst worden niet gereserveerd of automatisch besteld en kunnen te allen tijde uitverkocht raken. Aan deze Verlanglijst kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode zoals aangegeven op oudeseylmakerij.nl. Niet alle producten zijn in onze winkel of online te verkrijgen. Vragen over de inhoud van de Verlanglijst kunnen helaas niet door ons beantwoord worden. Voor specifieke vragen over producten kunt u contact opnemen met ons via [email protected]. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.