• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Holebrook

Merken

Holebrook kleding online kopen

Holebrook kleding koop je online bij d'oude Seylmakerij. Holebrook: De zee van de Zweedse archipel, de wind en de boothuizen aan de kust vormen de inspiratiebron voor de prachtige ontwerpen van het merk Holebrook. Ooit is het begonnen met het maken van een visserstrui voor een vriend van de familie. Dat is natuurlijk allang niet meer zo..... De activeiten van Holebrook zijn in de loop der jaren dan ook fors uitgebreid. Tegenwoordig bestaat de Holebrook collectie dan ook uit broeken, jurkjes, truien.

Vakmanschap en creativiteit

Dames- en herentruien van Holebrook, veelal gebreid van katoen, beschikken over een windstopper. En dat terwijl het toch een eigentijdse look heeft! Holebrook streeft continu naar maximaal milieuvriendelijke productie en daarmee draagt u bij aan een fijn en eerlijk product.

Warme truien van Merino wol en Alpaca wol

Kwaliteit is iets wat vanzelfsprekend is voor het merk Holebrook. Zo wordt bij de vervaardiging van de truien en vesten fijne merino wol gebruikt, die afkomstig is van merino schapen. Deze wol is extra zacht en voelt erg aangenaam tijdens het dragen. Ook wordt voor de truien de befaamde alpaca wol gebruikt. Deze wol heeft een extreem zachte structuur, wat het draagcomfort vergroot. Alles zodat mensen het fijn vinden de producten van Holebrook te dragen. Dit wordt in elke nieuwe collectie meegenomen bij het ontwerp en is altijd al een prioriteit geweest.

Uw holebrook verkooppunt: zowel online als in Friesland

d'oude Seylmakerij is uw Holebrook verkooppunt. Niet alleen online. Naast onze webshop zijn wij een van de weinige verkooppunten in Friesland waar u kleding van Holebrook kunt vinden.

Onze winkel is gevestigd in het hartje van Friesland, in het karakteristieke dorpje Grou. Kom eens langs en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Een goede keus maken kan soms lastig zijn. Wij voorzien u dan ook graag van advies over het combineren van items en stijlen.