• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fisherman out of Ireland

Merken
Geslacht
Item
Kleur
Duurzaam

Fisherman out of Ireland kleding online kopen

Het merk Fisherman out of Ireland komt uit het graafschap Donegal, het meest noordwestelijke deel van Ierland. Het is een regio waar het weven van kleding al decennia lang in het bloed zit. Dit zie je terug in de producten van Fisherman out of Ireland. Een combinatie van traditionele technieken, moderne stijlen, kleuren en luxe garens. De combinatie van traditioneel en modern maakt deze truien zo speciaal. Bovendien zijn ze zo goed als tijdloos. 

De collectie kenmerkt zich door de grove wollen truien van merinos, cashmere of shetland wol. Meestal geïnspireerd op de traditionele Aran Island patronen.

Tijdloos, Raw Urban, Stoer en een Icoon die je gewoon wel moet dragen in herfst en winter dagen. Fisherman shop je bij de Oude Seylmakerij in Grou. 

 

Ierse wollen truien

Inspiratie haalt Fisherman uit haar omgeving. De prachtige wilde, onaangetaste Ierse kuststrook is een weerspiegeling van de filosofieen de producten van het bedrijf: De natuur en al haar pracht moet behouden blijven, zodat eenieder daarin kan genieten. Het wol dat gebruikt wordt voor de ierse wollen truien wordt gesponnen bij Donegal Yarns. Alles gebeurt lokaal met het oog op authenticiteit en duurzaamheid.

Het team van Fisherman bestaat uit 34 lokale bewoners. Allen hebben zij veel ervaring in de textielindustrie, waardoor ze in staat zijn de meest hoogwaardige truien in Ierland te produceren! De ierse truien van Fisherman out of Ireland kennen internationaal een groot aantal fans. Dit is te zien aan het feit dat meer dan 70% van de bestellingen afkomstig zijn uit andere landen.

Fisherman truien: garantie voor kwaliteit

Fisherman out of Ireland focust zich enkel op de productie en verkoop van truien. Het bedrijf heeft namelijk niet de focus om zoveel mogelijk te verkopen en zoveel mogelijk omzet te maken. Fisherman richt zich op kwaliteit. Deze kwaliteit is voelbaar op het moment dat je een Fisherman trui draagt. Het bedrijf wil dat mensen met veel plezier jarenlang de producten dragen en de kwaliteit van de fisherman truien uitdragen naar anderen

Jouw Fisherman verkooppunt

D’Oude Seylmakerij is jouw online Fisherman Out of Ireland verkooppunt. Daarnaast zijn wij met onze winkel in Grou, een van de geselecteerde verkooppunten van Fisherman in Friesland.

In onze winkel kun je altijd terecht voor gericht advies over het combineren van de Fisherman truien. Geen tijd om langs te komen? Geen enkel probleem. Je kunt gerust verder blijven shoppen en ons hele assortiment op onze webshop vinden. Bestel snel jouw eerste Fisherman trui en raak overtuigd van de ongekende kwaliteit en draagcomfort!