• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Henriette Steffensen

Merken
Geslacht
Item
Kleur
Duurzaam

Henriette Steffensen dameskleding online kopen

Henriette Steffensen dameskleding koop je online bij d'Oude Seylmakerij. Henriette Steffensen is een Deens merk waar duurzaamheid voorop staat. Het merk straalt eenvoud en stijlvol design uit, en gebruikt duurzame fleece en jersey materialen. Ze maken gebruik van prachtige fleece materialen en ontwerpen vesten, jurken en truien die je maar moeilijk weer uit wil trekken. 

De ontwikkeling van het merk

Henriette Steffensen is in 2013 opgericht door de gelijknamige eigenaresse. In 2018, is het merk onderscheiden met de Gazelle Growth Award, omdathet een exponentiele groei in vier achtereenvolgende jaren heeft meegemaakt. 

Jouw Henriette Steffensen verkooppunt

Bij d’Oude Seylmakerij shop je gemakkelijk online en kun je kiezen uit één van de prachtige stukken uit de niewue collectie van Henriette Steffensen. Kom dan gerust eens langs in onze schitterende winkel in het pittoreske Grou.

d’Oude Seylmakerij is een van de weinige Henriette Steffensen verkooppunten in Friesland. Laat je adviseren door een van onze medewerkers en ervaar zelf de kwaliteit van Henriette Steffensen kleding.