• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Musto

Merken
Geslacht
Item
Kleur

Musto zeilkleding online kopen

MUSTO is een van oorsprong Engels bedrijf en toonaangevend op het gebied van de ontwikkeling van on- en offshore zeilkleding. Ieder jaar worden de nieuwste technieken toegepast om de kleding nog beter bestand te maken tegen de elementen. Tegelijkertijd wordt ook zodanig gelet op stijl en details, dat de zeilkleding niet alleen functioneel is, maar tevens stijlvol en elegant.

Bij d’Oude Seylmakerij voeren wij een brede assortiment aan MUSTO-artikelen; van complete zeilpakken, on- en offshore jacks, zeilbroeken en –schoenen en zeilhandschoenen tot aan waterdichte hoezen voor iPads of mobiele telefoons. Laat je verrassen in onze winkel!

De perfectie van het merk Musto

Musto onderscheidt zich van de rest door haar details en stijl. Het ontwerpteam let op elk detail en gaat met elk nieuw ontwerp voor perfectie, zodat jaarlijks records in de zeilsport kunnen worden verbroken. Vanaf het begin van haar ontstaan was Keith Musto al ontevreden over de zeilkleding die toentertijd op de markt was. Vandaar dat hij besloot het zelf beter te doen. Een innovatieve mindset en de drang zijn eigen zeilprestaties te verbeteren zorgen ervoor dat het bedrijf kwaliteit levert en om de zoveel tijd nieuwe modellen introduceert.

Musto Zeilkleding, zeer geschikt voor andere outdoor activiteiten

Keith Musto kwam na de oprichting van zijn bedrijf al snel tot de realisatie dat zijn zeilkleding ook geschikt is voor andere sporten. Het ontwerp van zijn producten en de technologie waarmee zij vervaardigd worden maakt ze uiterst geschikt voor elke andere outdoor activiteit. Voorbeelden hiervan zijn paardrijden en jagen. Binnen deze sporten wordt de kleding van Musto veel gedragen, omdat men ermee in staat is droog te blijven en warmte te behouden.

 

Jouw Musto verkooppunt

Bij d’Oude Seylmakerij kun je online terecht voor de meest hoogwaardige zeilkleding van het merk Musto. Daarnaast zijn wij met onze winkel in Grou, het musto verkooppunt in Friesland. Bij ons kun je altijd terecht voor advies en heb je de mogelijkheid de producten te passen. In onze winkel staan wij altijd voor je klaar, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. D’Oude Seylmakerij is jouw Musto verkooppunt, zowel online als in het prachtige Friesland