• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pelle Petterson

Merken
Geslacht
Item
Kleur
Duurzaam

Pelle Petterson

Iedere zeiler kent hem wel. De Zweedse zeiler Pelle Petterson. Twee Olympische medailles, vele wereldkampioenschaptitels en twee keer Challenger in de America’s Cup. Ook was hij een talentvolle designer op het gebied van watersport en boten. Er zijn veel boten gebouwd aan de hand van de ontwerpen van Pelle Petterson. Ook de iconische Volvo P1800 is ontworpen door de legende in de zeilwereld.

De dochter van Pelle Petterson, Cecilia heeft het kledingmerk Pelle P opgezet. Met als inspiratie de levensstijl van Pelle Petterson (haar vader). Aan de kleding is een hippe draai gegeven. Pelle P kun je tijdens verschillende activiteiten dragen. Denk hierbij aan activiteiten zoals: berg klimmen, golfen en zeilen. Pelle P is een merk dat je zowel sportief als casual kunt dragen. Elk kledingstuk is daarnaast afgwerkt met bijzondere details.

Pasvorm Pelle Petterson

Pelle Petterson heeft een normale pasvorm die goed om het lichaam valt. Voor vragen over pasvormen kun je terecht in onze winkel die gevestigd is in het Friese Grou. Voor vragen benader je één van onze medewerkers, die je graag helpen.

Jouw Pelle Petterson verkooppunt

d’Oude Seylmakerij in Grou is jouw verkooppunt als het gaat om het merk Pelle Petterson. Shop de collectie van Pelle P online (bestel en betaal veilig) of neem een kijkje in onze winkel die gevestigd is in het pittoreske Friese Grou. Bezoek speciaal onze watersport afdeling, en maak je boot zomerklaar. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Dan staat een van onze medewerkers klaar om je te helpen.