• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

POM

Merken
Geslacht
Item
Kleur

 

POM Amsterdam Kleding online kopen | d’Oude Seylmakerij

Dameskleding van POM Amsterdam shop je online of in de winkel bij d'Oude Seylmakerij in Grou. Bij ons vind je al jaren de mooiste zomer- en winterkleding. In de zomer zijn we die vakantiewinkel waar je net dat leuke jurkje of die fijne korte broek vindt, die je de hele zomer niet weer uit wil trekken. 

POM Amsterdam by Katja

In 2019, is POM Amsterdam een samenwerking begonnen met Katja Schuurman. Katja was altijd al groot fan van het merk. Katja's ideeën en creativiteit maakten het gemakkelijk voor de tweede keer op rij een collectie met haar te ontwerpen voor Spring Summer 2020. 

De collectie van 2020 is geïnspireerd op de spirituele reis van Katja. Haar verhalen zijn getransformeerd in een collectie met draken, amuletten van overzeese reizen en zonsondergangen. Eclectische en kleurrijke prints, handgeschilderd door Violet in hun studio in Amsterdam. 

Het ontstaan van het merk POM Amsterdam

Het merk POM Amsterdam is opgericht door twee zussen, Liesbeth en Violet Lotgering. In 2011 zijn ze begonnen met het ontwerpen van kleurrijke sjaals van fantastische kwaliteiten. Het worrdt gedoopt tot een Piece of Mine. De sjaals werden uitgebreid met een complete collectie, die echt anders is dan alle merken die op de mart zijn en echt een toevoeging dus voor d"Oude Seylmakerij. POM Amsterdam wordt volledig ontworpen door de zussen zelf en het verhaal in de collectie wordt met zorg uitgewerkt. Shop bij d'Oude Seylmakerij jouw eigen Piece of Mine van Pom Amsterdam

 

POM Amsterdam – Zomerjurkjes online

Een zomerjurkje of jumpsuit van POM Amsterdam is een aanvulling in de kast van elke vrouw. De kleurrijke prints en relaxte pasvorm zijn vernieuwend en passen perfect voor een heerlijke middag in de sloep op het water of om 's avonds in te flaneren over de boulevard. De zomerjurkjes, jumpsuits zijn net als de gehele collectie gemaakt van fantastische materialen en dat straalt het merk POM Amsterdam ook uit. Shop POM Amsterdam online of kom langs bij d'Oude Seylmakerij in Grou. We adviseren je graag om jouw perfecte zomerjurkje te vinden.