• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Reef

Geen producten gevonden...

Reef

Een bedrijf dat is ontstaan met een passie voor strand is Reef dat is opgericht in 1984. Met het strand in hart en ziel geloven ze dat plezier en vrijheid tot leven komt op het strand. Ze zijn toegewijd aan het beschermen van hen oceaan. Ze organiseren van alles. Van schoonmaakacties van het strand tot milieuwetgeving. Ze richten zich op het schoonhouden van de stranden en het milieu. In 2018 hebben ze de REEF x Surfrider Better Beach Alliance opgericht. Een team dat initiatieven maakt om de plasticvervuiling tegen te gaan. Maar ook om acties op te zetten om het strand schoon en gezond te houden. Better Beach Alliance staat dus voor het beschermen en schoonhouden van de stranden over de hele wereld. Hier hebben ze al 1 miljoen pond afval mee opgeruimd door middel van 250.000 vrijwilligers.

Duurzaam met Reef

Duurzaamheid is vanaf het begin een belangrijk ding dat meespeelt bij de productie van Reef. De oprichters zijn namelijk strandliefhebbers en surfen doen ze ook graag. Ze doen hen best om producten te maken en ontwerpen die zo min mogelijke schade aan de wereld toe doet. Ruim 37 jaar na de oprichting van het merk zijn ze nog meer bezig met het verbeteren van de producten en daardoor ook van de wereld. In 2007 had Reef een missie om zo veel mogelijk materialen te gebruiken die gerecyclede kunnen worden. Het polyester is afkomstig van plastic flessen die 100% gerecycled kunnen worden.

Jouw online Reef verkooppunt

Wij zijn jouw verkooppunt als het gaat om het merk Liu Jo. Je kunt de collectie online shoppen via onze webwinkel. Heb je vragen of ben je opzoek naar advies? kun je een kijkje komen nemen in onze fysieke winkel die gevestigd is in het pittoreske Friese Grou.