• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gaastra

Merken
Geslacht
Kledingtype

Gaastra Kleding online kopen | d’Oude Seylmakerij

Gaastra dames- en herenkleding koop je online bij d’Oude Seylmakerij: jouw vertrouwde plek voor nautische mode. Zowel in onze winkel als in onze webshop vind je een mooi assortiment met nautische kleding van Gaastra.

Het merk Gaastra door de jaren heen

Gaastra is misschien wel één van de bekendste Nederlandse modemerken. Het in 1897 opgerichte modemerk is inmiddels dan ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het merk is erg populair onder outdoor- en watersportliefhebbers. Maar dat niet alleen. Inmiddels heeft het merk Gaastra zich namelijk ontwikkeld tot een internationaal modemerk dat bekend staat om zijn tijdloze en unieke kleding.

D’Oude Seylmakerij: Uw Gaastra verkooppunt online en in het Friese Grou

Het merk Gaastra is, na een aantal jaren weggeweest te zijn, in 2019 weer toegevoegd aan onze collectie met nautische kleding. d’Oude Seylmakerij is dus ‘gewoon’ weer uw vertrouwde Gaastra verkooppunt zoals u dit in het verleden ook van ons gewend was. Shop uw Gaastra kleding online of bezoek onze prachtige winkel in het pittoreske Grou. We staan graag voor u klaar om u van advies te voorzien!