• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tops, T-shirts & Polo's voor Dames

Merken
Geslacht
Kledingtype

Tops, Polo's en Shirts voor dames online kopen

Maritieme tops, polo's en shirts voor dames koop je online bij D'Oudeseylmakerij. In onze webshop en in onze winkel vindt je een zorgvuldig samengesteld assortiment maritieme damesmode met kwalitatieve damesshirts, polo's voor dames en andere damestops. Van bedrukte shirts tot damesshirts met bretonse streep. Bij D'Oudeseylmakerij vindt je altijd wat je zoekt!

Damesshirts van Topmerken

De damesshirts in ons assortiment zijn afkomstig van prachtige merken. Bij ons staat de kwaliteit ontzettend hoog in het vaandel. Daarom zijn wij altijd op zoek naar schitterende merken met hoge kwaliteitskleding. Bij ons vindt je shirts, polo's en tops van onder andere: Mos Mosh, Saint James, Roosenstein Wolke en Dubarry. Schitterende merken dameskleding die uitstekend binnen ons assortiment passen!

Shirts met bretonse streep voor dames

Ons assortiment maritieme dameskleding zou niet compleet zijn zonder de klassieke Bretons gestreepte shirts voor dames. Deze all-time klassieker is nog altijd favoriet bij veel watersportliefhebbers. Bij ons vindt u dan ook een ruim assortiment shirts met Bretonse streep voor dames. Allen met haar eigen en unieke eigenschappen en pasvormen. Shop jouw nieuwe Bretons gestreepte damesshirt bij D'Oudeseylmakerij

Vergeet ook de klassieke damespolo's niet

Niet te vergeten: de klassieke polo's voor dames. Voor elke gelegenheid een uitstekende keuze. De damespolo's in ons assortiment hebben allen een prachtige pasvorm die ook nog eens heel erg lang goed blijft! 

Damesshirts, polo's en tops koop je bij D'Oudeseylmakerij

D’Oude Seylmakerij is de plek voor sportieve dameskleding. Breng jij een bezoek aan onze prachtige winkel in het pittoreske Grou? In onze winkel kun je altijd terecht voor gericht advies over het combineren van kleding. 

Geen tijd om langs te komen? Geen enkel probleem. Je kunt gerust verder blijven shoppen en ons hele assortiment op onze webshop vinden. Haal vandaag nog jouw nieuwe damesshirts, polo's of tops in huis!