• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tops, T-shirts & Polo's

Merken
Geslacht
Item
Kleur

Nautische tops, t-shirts en polo's voor dames

Maritieme tops, t-shirts en polo's voor dames koop je online bij d'Oude Seylmakerij. In de webshop en in onze winkel in Grou vind je altijd iets wat bij jou past. We proberen altijd die aparte top te selecteren die je niet overal tegenkomt. 

Damestops, t-shirts en polo's van de beste merken

De tops, t-shirts en polo's in ons assortiment zijn uitsluitend van de beste merken. Want topkwaliteit leveren vinden wij erg belangrijk. Zo vind je bij ons tops, t-shirts en polo's van onder andere: Penn&Ink, Mos Mosh, Saint JamesRoosenstein Wolke, Ana Alcazar, Park Lane en Gaastra. Al deze merken voeren wij al jaren en passen uitstekend binnen onze nautische uitstraling. 

Damestops met Klassieke Bretonse streep

Ook onze tops zijn volop beschikbaar in de klassieke Bretonse streep. Niet alleen in de klassieke blauwwitte streep, maar ook wit met leuke, frisse kleuren zoals rood, roze en groen. Elke watersporter zal er al eentje in de kast hebben, maar we doen je gegarandeerd verrassen met onze nieuwe kleuren van het seizoen. Daarnaast is een top met Bretonse streep ook erg leuk te combineren met een stoere jeans en een leuk slippertje. 

Een tikkeltje kakkineus met een klassieke dames polo?

Waar vind je nu een brede collectie polo's voor dame? Juist, bij d'Oude Seylmakerij in Grou en in onze webshop natuurlijk! Wij hebben prachtige polo's in vele pasvormen met een korte mouw of juist met een iets langer mouwtje. Je kunt een polo natuurlijk lekker kakkineus dragen en het staat altijd goed op de golf- of tennisclub. Maar je kunt ook een polo stoer dragen: kraagje omhoog en een stoere jeans of short erbij en je bent ready to go!