• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mos Mosh

Merken
Geslacht
Item
Kleur

Mos Mosh dameskleding online kopen

Mosh Mosh dameskleding koop je online bij d'Oude Seylmakerij. Mosh Mosh staat bekend om het ontwerpen van prachtige jeans met een goede pasvorm en een eigentijds design. Mosh Mosh is een vrouwelijk merk met een rauwe en ongepolijste twist. Het merk heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van perfecte pasvormen.

De ontwikkeling van het merk

De eerste collectie van Mos Mosh bestond uit spijkerbroeken en pantalons. Wat de kleding uitzonderlijk maakt is het feit dat het bijzonder goed draagbaar is. Dit is te danken aan het slimme ontwerp, dat comfort biedt voor veel verschillende bodytypes.

Alle Mos Mosh jeans en broeken zijn vervaardigd uit hoogwaardige stoffen en vallen op door het unieke design. Sinds de introductie van de eerste collectie heeft het merk veel veranderingen doorgevoerd. Het bedrijf produceert tegenwoordig ook fijne topjes, ruige jassen en kledingstukken van fijn leer. Elk item heeft een unieke ‘touch’, zoals je gewend bent van Mos Mosh.

Oog voor detail

Mos Mosh gelooft in houden van wat je doet en het gepassioneerd te werk gaan. Dit is wat het Mos Mosh onderscheidt van andere kledingmerken. Het merk steekt liefde en passie in haar ontwerpen en heeft oog voor detail. Dit heeft bijgedragen aan de snelle groei van het merk op de Europese markt. Haar aspiraties liggen nu op de internationale markt, maar wel onder de voorwaarde dat de perfectionistische mentaliteit van het merk behouden blijft.

Jouw Mos Mosh verkooppunt

Bij d’Oude Seylmakerij shop je gemakkelijk online en kun je kiezen uit een van onze vele stijlvolle jeans van Mos Mosh. Behoefte aan stijladvies of wil je de broek liever passen voordat je een aankoop doet? Kom dan gerust eens langs in onze schitterende winkel in het pittoreske Grou.

D’Oude Seylmakerij is een van de weinige Mos Mosh verkooppunten in Friesland. Laat je adviseren door een van onze medewerkers en ervaar zelf de kwaliteit van Mos Mosh kleding.