• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Park Lane

Geslacht
Item
Kleur

Park Lane producten koop je bij d'Oude Seylmakerij

Preppy Sports, American English

Het Zweeds topmerk Park Lane bestaat sinds 1984. Het merk biedt kleding van perfecte kwaliteit met een mix van Britse invloeden en een speciale New England twist: American English. Draagbare casual chic items voor elke dag.

American English is niet alleen een fashion look, het is kleurrijke levensstijl afkomstig van Ivy League universiteiten van de jaren 1950.

De opvallende preppy mode van Park Lane vindt zijn oorsprong in de Amerikaanse Ivy League- niversiteiten en bestaat al sinds de jaren negentig. Preppy Sports begon op te bloeien in de jaren vijftig, toen mannelijke universiteitsstudenten uit welgestelde gezinnen een informele nieuwe manier van kleding bedachten.

Het is een combinatie van atletische kleding van sporten zoals: roeien, rugby, tennis en cricket en deftige klassiekers zoals blazers, overhemden en leren schoenen. Met stropdassen, spelden, blazer-insignes en andere kenmerkende accessoires om het lidmaatschap van een prestigieuze club of sport aan te duiden maken de style compleet.