• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Roosenstein Wolke

Merken
Geslacht
Item
Kleur
Duurzaam

Roosenstein Wolke kleding online kopen

Roosenstein Wolke kleding koop je bij D'Oudeseylmakerij. Prachtige Maritieme hoogwaardige kleding voor sportieve buitenmensen. Bij het merk is tijdloos belangrijker dan tijdelijke trends. Ieder jaar komt het merk met een inspirerende en eigentijdse collectie herenkleding en dameskleding. Altijd met actuele kleurencombinaties en nieuwe materialen. Een onderscheidende collectie die de hoogwaardige kwaliteit nog altijd in stand houdt.

Altijd de zomercollectie en wintercollectie van Roosenstein Wolke

In onze winkel en webshop vind je altijd de volledige zomercollectie en wintercollectie van Roosenstein Wolke. Jaarlijks hebben wij de nieuwste collectie truien, vesten, jurkjes, shirts en petten voor jou beschikbaar in onze winkel en in onze webshop. Wij zijn erg fan van de heerlijk warme truien en vesten van Roosenstein Wolke, veelal met klassiek bretonse strepen. Iets dat natuurlijk niet kan ontbreken in de collectie van een nautisch modemerk als Roosenstein Wolke.

Roosenstein Wolke Zomercollectie en Wintercollectie 

Roosenstein Wolke, sinds 1886 kleding van Friese bodem

Kleding van Friese Bodem, authentiek en klassiek. Roosenstein Wolke is één van de oudste familiebedrijven in heel Nederland. In 1886 begon Johannes Hildebrandus Roosenstein zijn zaak in 'Zeilpetten en Heerenmodes' aan de Suupmarkt in het Friese Sneek.

De ambacht van “pettenmaken” had hij geleerd van de gerenommeerde pettenmaker Adam Zelle, de man die misschien nog wel beroemder werd als de vader van Mata Hari.

De kennis en ervaring ging binnen de familie Roosenstein over van vader op zoon, en de pettenmakerij groeide tussentijds uit tot een groothandel in authentieke maritieme kleding. In 1992 nam Lieseth Roosenstein de zaak over. De traditionele waarden en kwaliteiten koppelde zij aan een fris modieuze en tegelijkertijd tijdloze collectie, met een sterke identiteit.

Roosenstein: gevestigd nautisch kledingmerk

Voor Roosenstein Wolke staat nog altijd traditie en eerlijkheid centraal. Het merk heeft alles in huis voor een duurzame nautische stijl van leven. Meer dan 125 jaar later kunnen we dan ook concluderen dat Roosenstein Wolke is uitgegroeid tot een gevestigd nautisch kledingmerk met uitgebreide kledingcollecties voor zowel dames als heren die zich willen onderscheiden met sportieve, tijdloze (maritieme) kleding.

D'Oudeseylmakerij: jouw Roosenstein Wolke verkooppunt

D’Oude Seylmakerij is jouw Roosenstein Wolke verkooppunt. De kleding van RW past door het nautische karakter dan ook perfect binnen de Yachting collectie van d'Oude Seylmakerij. Wij verkopen de mooiste Roosenstein Wolke truien, vesten, shirts en jurkjes in onze winkel in Grou. Je bent van harte welkom voor deskundig advies van één van onze medewerkers.

Als Roosenstein Wolke dealer hebben wij altijd de nieuwste collecties van het merk. Geen tijd om langs te komen en liever de kleding van Roosenstein Wolke vanuit de luie stoel bestellen? Geen enkel probleem! Ons hele assortiment is online te vinden.