• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fabienne Chapot

Merken
Geslacht
Item
Kleur

Het voortreffelijke Amsterdamse Modemerk

Het Amsterdamse modemerk Fabienne Chapot staat bekend om hen inspirerende mode met geweldige prints en prachtige vrouwelijke pasvormen. De prints die onderbouwt worden door prachtige kleuren lijken bijna tot leven te komen. Ook wordt elke print die je ziet met de hand gemaakt. Fabienne Chapot helpt je met hen kleding alles uit jouw leven te halen!

Kleding van Fabienne Chapot

Bij Fabienne Chapot is aan iedere gelegenheid gedacht, van een dag op kantoor, uitgaan met je vrienden tot eten in een chique restaurant. Voor iedere gelegenheid heeft Het prachtige merk jouw outfit klaar gemaakt! Van diverse jurken en blousjes tot prachtig ontworpen truien. Lekker matchen en mixen doe je met de uitgebreide collectie van Fabienne Chapot.

Kleur in jouw garderobe

Fabienne Chapot had als doel meer kleur in de destijds grijze wereld van accessoires te brengen. Als snel was dit niet genoeg en kwam er een uitbreiding. Na 10 jaar besloot Fabienne Chapot een eigen eerste kledingcollectie uit te brengen. Klassieke rokken met een Vrolijke twist. Ook de jurken stralen Pos uit door hen prachtige prints die gemaakt werden door licht materiaal. Geef kleur aan je garderobe met Fabienne Chapot.

Pasvorm Fabienne Chapot

Zoals eerder aangegeven staat Fabienne Chapot ook wel bekend om hen mooie pasvormen. De kleding is zeer draagbaar door dat de kleding van het Amsterdamse merk comfortabel valt.

Jouw Fabienne Chapot Verkooppunt

D’ Oude Seylmakerij is jouw verkooppunt op het gebied van Fabienne Chapot, Shop online of in onze prachtige winkel die gevestigd is in het mooie Friese Grou. Neem een kijkje in de collectie van Fabienne Chapot in onze winkel, voor vragen of advies stap je gerust op een van onze medewerkers af. Of bestel gemakkelijk de nieuwe collectie online. Shoppen doe je altijd samen met d’ Oude Seylmakerij.