• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vlaggen

Merken

Vlaggen en vlaggenstokken voor verschillende boten

d'Oude Seylmakerij is de webshop voor al je watersportartikelen op en rond de boot. Zo hebben wij verschillende vlaggen en vlaggenstokken voor elke type schip in ons assortiment, want op elke boot is het natuurlijk fantastisch om te laten zien welk land je vandaan komt. Daarnaast is het ook makkelijk communiceren als er iemand in gevaar is. Dan weet je in ieder geval welke taal diegene spreekt.  

Verschillende vlaggen in diverse maten 

Van Nederland tot Duitsland. Friese vlaggen en verschillende provincievlaggen. Wij hebben het allemaal in ons assortiment. In sommige landen is het namelijk verplicht om de vlag van je thuisland te voeren. Stel je gaat op zeilvakantie naar een ander land. Dan is het wel belangrijk dat je een vlag van je thuisland draagt. Wij hebben ook verschillende wimpels in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een oranje en Nederlandse wimpel. De vlaggen en wimpels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zo is er dus voor elk schip een goede vlag beschikbaar.  

Een vlaggenstok voor elk schip 

Zonder vlaggenstok kun je niks, want op deze manier kun je namelijk niet je vlag ophangen. De stokken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zorg er dus dat je een juiste vlag formaat en vlaggenstok koopt. Anders past het alsnog niet. Heb je vragen over het juiste formaat? Kom gerust langs in de watersportwinkel in Grou. Wij helpen je graag. 

Hoe moet je een vlag plaatsen in de vlaggenmast? 

Je hebt waarschijnlijk een vlag en een vlaggenmast besteld. Nu is het tijd om die te gaan hijsen of te gaan plaatsen in de vlaggenmast. In principe worden al onze watersportmaterialen geleverd met een duidelijke handige montage instructie. Het is in ieder geval niet ingewikkeld. Je plaatst namelijk de vlag met de bijhorende touwtjes om de mast heen. Let er goed op dat je de vlag niet verkeerd om doet. Anders heb je niet meer de juiste vlag aan de mast hangen. 

Kom eens langs in de watersportwinkel in Grou 

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Kom gerust langs in onze winkel. Ook hebben wij nog veel meer watersportmaterialen in ons assortiment. Wij helpen je graag.