• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Servies

Geen producten gevonden...

Op zoek naar servies voor op en rond je boot?

Ben jij een echte watersport(s)ter? En vind je het geweldig om een servies of bestek te hebben wat te maken heeft met schepen, windrichtingen, zeilen en boten. Dan zit je bij de d’Oude Seylmakerij goed, want wij hebben verschillende servies, glazen, bestek en nog veel meer. Het is niet alleen superhandig en leuk voor op de boot, maar je kunt dit natuurlijk ook in je woning gebruiken. 

Prachtig watersport servies | Onbreekbaar Scheepsservies 

Wij hebben verschillende bordjes, kopjes en dienbladen in ons assortiment. Het leukste is nog dat alles met elkaar match. Denk bijvoorbeeld aan borden met allemaal sein vlaggentjes erop die te maken hebben met het zeilen. Hierbij kun je bijpassend bestek, glazen, dienbladen en nog veel meer kopen. Zo wordt jouw servies toch helemaal compleet? Je kunt ook kiezen uit een servies met verschillende quotes zoals: Welcome aan board.  

16-deling of 25-delig servies kopen 

Wil je liever gelijk een compleet servies set kopen? Dat kun je ook gerust bij ons doen. Het Regata 16-delig servies bestaat uit: 4 platte borden, 4 soepkommen, 4 bekers, saladeschaal met slabestek en een ronde picknickmand. Zo kun je ook nog gezellig met zijn vieren gaan picknicken met je nieuwe bestek. Je kunt er ook voor kiezen om een 25-delig servies set te kopen. Je hebt hierdoor namelijk een hele goede basis en ook nog een opbergmand. Uiteraard kun je altijd je servies uitbreiden met nog veel meer leuke kopjes, bordjes en bestek. 

Prachtige wijnglazen en nog veel meer 

Je hebt vast al een prachtig servies waarmee je uitgebreid kunt dineren, maar het is natuurlijk ook hartstikke gezellig om een lekker drankje te doen met je vrienden en dat in je favoriete glazen. Wat dacht je van witte wijn uit een wijnglas met seinvlaggetjes? Of een glas waarop de windrichting is gegraveerd. Daar word je als watersportliefhebber hartstikke vrolijk van. De leuke printjes zijn ook verkrijgbaar in water en champagneglazen. Met wie ga jij binnenkort proosten op het leven? 

Drink je toch liever koffie of thee? We hebben namelijk ook hartstikke mooie mokken in ons assortiment. Neem een kijkje op onze webshop of kom een keertje langs bij ons in de winkel in Grou.