• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bootschoenen & Zeillaarzen

Merken
Geslacht
Item
Kleur
Duurzaam

De bootschoen en de zeillaars, de benodigdheden voor een weekend genieten!

Wil je binnenkort voor het eerst het water op? Of heb je dit al eens gedaan maar ben je toe aan nieuwe bootschoenen of zeillaarzen? Wat bieden deze schoenen jou? Dat wordt hier uitgelegd.

Bootschoenen zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook modieus

Bootschoenen voor heren waren eerst alleen bedoeld voor zeilers, tijden zijn veranderd. Het is een trend om deze schoenen ook tijdens andere vrijetijdsactiviteiten te dragen. De schoenen zijn geschikt voor een dag op het terras met je vrienden of met je vrouw, maar ook als je een wandeling door het bos gaat maken.

De eigenschap van herenbootschoenen die het trending maakt

Waarom is dit een trend geworden? Comfort wordt steeds belangrijker als het aankomt op kleding en schoenen. Een voorbeeld voor heren is de opkomst van sneakers. Vind jij sneakers niet bij jou passen dan is de bootschoen een alternatief voor jou. Door de grove look van de bootschoen in combinatie met de elegantie staat deze schoen erg mooi bij heren. De heren bootschoen zit erg comfortabel. Ze zijn dus ideaal om je voeten op hun gemak te laten voelen in het weekend. D’Oude Seylmakerij biedt tal verschillende soorten heren bootschoenen, voor eenieder wat wils.

Waarborg je eigen veiligheid en die van de boot

Gebruik je de bootschoenen wel waar ze oorspronkelijk voor gemaakt zijn, dan zorgt deze schoen dat je niet uitglijdt op het dek. Dit komt door de dikke zool met grof profiel. Het profiel beschermt niet alleen jou, maar voorkomt ook schade aan de boot.

Houd je voeten warm, koude voeten kunnen de pret bederven

De herenzeillaars is natuurlijk uiterst belangrijk als je gaat zeilen. Of je nou beginner of gevorderd bent. De zeillaars voor mannen zorgt er namelijk voor dat het water van buiten niet naar binnen komt. Zo krijg je geen koude voeten. Gelukkig, want dit zou de pret snel verstoren.

Leren herenzeillaarzen: de optimale watersport beleving

De zeillaars gemaakt van leer is het meest waterdicht. Ook zijn leren zeillaarzen voorzien van Gore-Tex, waardoor de laars ademt. Op deze manier blijven je voeten het langste droog en warm. Zo kun je de hele dag genieten van het zeilen! Verschillende types leren heren zeillaarzen zijn ook beschikbaar bij d’Oude Seylmakerij, neem dus snel een kijkje.