• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nautische Kussens

Merken
Item
Kleur

De mooiste nautische bootkussens in Maritieme sferen

Nautische kussen geven de watersport liefhebbers het ultieme gevoel van Maritieme sferen. Varen met je zeilboot of motorsloep wordt een nog groter genot als je lekker zit. Dat geldt natuurlijk voor de gasten die je op je tochten meeneemt. Wil je het nautische thema doorvoeren? Met onze sierkussens heb je niet alleen comfort, maar maak je gelijk een sfeer die volledig past bij de omgeving.

Bootkussens voor alle weersomstandigheden

Voor de liefhebbers van de watersport hebben wij in onze collectie bootkussens een geschikte kussen voor ieder boottype. Niet alleen kussens om op te zitten, maar natuurlijk ook voor de railing. Daarbij passen onze bootkussens uitstekend in de watersport lifestyle! De door ons geselecteerde kussen zijn:

  • Geschikt voor alle weersomstandigheden
  • Waterafstotend & slijtvast

Sierkussens watersport

Aan boord worden er natuurlijk andere eisen gesteld aan sierkussens. Je zit immers op het water en de sierkussens worden blootgesteld aan water en viezigheid. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om te stof van de kussens. De meeste kussens zijn waterafstotend en slijtvast. Ook zijn er sierkussens te koop die volledig waterwerend zijn en blijven drijven als ze overboord slaan. Bij d'Oude Seylmakerij kun je bootkussens kopen van de beste kwaliteit. De kleuren en prints van onze bootkussens passen perfect bij een nautisch thema.

Losse bootkussens

Is het kussen van uw regisseursstoel van ARC Marine aan vervangen toe? Of wilt u een andere kleur? Wij verkopen alle kussens ook als losse set. Bijvoorbeeld in de kleuren navy/wit, oranje en donkerblauw. Doordat je op niet alle type boten veel ruimte hebt, zijn losse bootkussens ideaal. Zodra het weer veranderd pak je losse bootkussens makkelijk op om ze in het ruim te bergen. Storm voorbij? Dan pak je de kussens er snel weer bij om een gezellig sfeertje te creëren. Bij d'Oude Seylmakerij vind je alles voor het ultieme comfort aan boord. Laat je inspireren door ons ruime aanbod en bestel je losse bootkussens online.

Nautische bootkussens online kopen

Blauw wit gestreepte, rood of juist een basic kleur als grijs. Nautische bootkussens vind je in verschillende designs, zo zit er voor jou altijd wat bij. Of het nou gaat om een sloep, motorboot of zeilschip met een paar nautische kussens kun je eindeloos door variëren met andere Maritieme outdoor accessoires. Zo is het buiten net zo gezellig als in de kajuit.