• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nautische Bootaccessoires online kopen

Merken

Leuke bootaccessoires, een smaakvolle inrichting voor elke boot

Wil je je boot wat gezelliger maken? Je inrichting is niet compleet zonder een flinke dosis leuke bootaccessoires. Bootaccessoires zijn kleine items, maar hebben een groot effect op je interieur. Breng een persoonlijke touch aan in je kajuit met deze decoratieve ornamenten: het gaat om de kleine details. Hebbedingetjes om je boot net wat leuker te maken. Leuke bootaccessoires hebben we voor elk type boot, of het nu gaat om een roeiboot, speedboot of een zeilboot.

Accessoires voor aan boord

‌Bootaccessoires zijn belangrijk voor de sfeer en stijl van je interieur. Wat dacht je van een paar nautische sierkussens, een mooi houten glazenrek of inklapbare glashouder? Aan boot gaat het toch net even ander dan in huis. De accessoires zijn niet allen leuk, maar ook handig om aan boord te hebben. Accessoires maken iedereen vrolijk en zijn daarom leuk om cadeau te doen aan een jarige job of iemand die een nieuwe boot heeft gekocht. Bij d'Oude Seylmakerij vind je een grote collectie accessoires voor aan boord. We hebben accessoires voor:

  • In de badkamer
  • Navigatie
  • Communicatie
  • In het kajuit
  • In de kuip
  • Vlaggenstokken/boothaken
  • In het kombuis

Inrichting voor boot

Ben je op zoek naar boot inrichting inspiratie, ideeën en stylingtips voor de inrichting van je interieur? Zo nu en dan begint het te kriebelen en willen we weer eens veranderen aan onze inrichting. Een boot met een interieur dat de sfeer van thuis uitademt. Door het plaatsen van accessoires maak je van je huis een thuis. De kajuit neemt als kloppend hart van jouw boot een belangrijke plaats in. Het is het leefgedeelte waar je tot rust komt met een goed boek of onderuitzakt in een comfortabele bank om lekker te genieten.

Bootinrichting met stijl

Met de decoratie van je kajuit druk je je persoonlijke voorkeuren uit en geef je je boot die ‘finishing touch’. Bij d'Oude Seylmakerij vind je een grote collectie accessoires voor de inrichting van je boot. Geef je boot ook een uniek karakter en kies voor een sfeervolle inrichting met persoonlijkheid. Het resultaat? Een boot met een exclusieve inrichting en een interieur dat naadloos is afgestemd op het exterieur. Zo geniet je niet alleen in jouw kajuit, slaapkamer of keuken van de prachtige esthetiek van jouw bootinrichting, maar ook op het dek.