• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Amsterdenim

Geslacht
Item
Kleur
Duurzaam
-30%
AMSTERDENIM RONALD CHECKED RED
€89,95 €62,97
+
-30%
AMSTERDENIM BLOEM TEE 532
AMSTERDENIM BLOEM TEE 532
€49,95 €34,97
+
-30%
AMSTERDENIM BLOEM POLO 532
€69,95 €48,97
+
-30%
AMSTERDENIM COEN 514 maat L
€49,95 €34,97
+
-30%
AMSTERDENIM JOHAN OUD BLAUW L32
€129,95 €90,97
+
-30%
AMSTERDENIM JOHAN STEEN L34
€129,95 €90,97
+
-30%
AMSTERDENIM JOHAN STEEN L32
€129,95 €90,97
+

Amsterdenim kleding online kopen

Amsterdenim is een trots Amsterdams merk dat oude tradities en een toekomstgerichte visie samenbrengt. Evenals de geschiedenis van de stad staat het merk voor innovatie en modieuze ontwerpen. Daar komt nog bovenop dat het bedrijf hoge eisen stelt aan kwaliteit en geen genoegen neemt met minder. Amsterdenim t-shirt en polo’s ademen Amsterdam. Ervaar het zelf bij D’Oude Seylmakerij! Bij ons kunt u terecht voor prachtige Amsterdenim t-shirts en polo’s; het beste van eigen bodem!

Kleding met een verhaal

De kledingstukken van Amsterdenim vertellen allemaal een verhaal. De etiketten, binnenzakken en kragen van onze kledingstukken zijn gemaakt van hetzelfde materiaal en bevatten dezelfde kleur als de zeilen van onze schepen. Met deze schepen werden turf en overige materialen naar alle uithoeken van ons land verscheept, zodat huizen konden worden gebouwd. De werkbroeken en werkkleding uit die tijd werd vervaardigd van hetzelfde materiaal als de zeilen. Pas vele jaren later werd de stof Denim geïntroduceerd.


 

Amsterdenim: de pracht van onze hoofdstad

Amsterdenim, een naam die voortvloeit uit de sterke connectie tussen Amsterdam en denim. Het logo van Amsterdenim visualiseert de puntige daken van de typische Amsterdamse kanaal huizen, maar ook een link naar de zeilen van een boot.

Amsterdenim maakt een link tussen de handel historie van Amsterdam. De kleding is geïnspireerd op de werklieden van vroeger die in de havens en op boten werkten. Ze hadden stevige werkbroeken nodig die bestand waren tegen weer en wind. In die periode (zo rond 1275) werden de jeans die zij kenden van oude, getaande zeildoeken gemaakt. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de binnenkant van de zakken, die dezelfde bruine kleur hebben als de getaande zeil- en tentdoeken die vroeger werden gebruikt.

Betaalbare en unieke merkkleding

Ondanks de unieke ontwerpen en de kwaliteit van haar T-shirts en polo’s biedt Denim uiterst betaalbare kledingstukken. Het merk wil haar filosofie en passie voor Amsterdam met zoveel mogelijk mensen delen en doet dit klaar door middel van betaalbare kleding. Betalen voor kwaliteit en uniciteit is wat u met Amsterdenim doet.

d'Oude Seylmakerij: Uw Amsterdenim verkooppunt

d’Oude Seylmakerij is uw Amsterdenim verkooppunt. Wij verkopen de leukste Amsterdenim polo’s en T-shirts in het Friese Gou. Hier kunt u langskomen voor deskundig advies en de mogelijkheid al onze unieke hippe kleding te passen. Als Amsterdenim dealer hebben wij altijd de nieuwste collecties van het merk. Bent u overtuigd, maar heeft u geen tijd om langs te komen? Geen enkel probleem! Ons hele assortiment is online te vinden.