• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Authentic models

Geen producten gevonden...

Authentic models | Modelboten online kopen

Modelboten koop je online bij d'Oude Seylmakerij. Naast ons fantastische aanbod met watersportartikelen verkopen wij namelijk ook fantastische modelschepen van Authentic Models. Ons assortiment modelboten bestaat uit nauwkeurige gemaakte miniatuur zeilschepen en miniatuur motorboten. Sublieme schoonheid en een groot oog voor detail is tekenend voor deze scheepsmodellen. De modelboten zijn een waar genot om naar te kijken in jouw kantoor, woonkamer of in het zomerverblijf. 

Tijdloos, chique en sportief. Kortom: absolute wannahaves voor de échte gentleman. 

Over het merk Authentic models

Reeds 50 jaar produceert Authentic models allerlei authentieke maquettes die tot in de kleinste details lijken op de originele objecten. Het doel van het merk? Een avontuurlijk verleden van belangrijke objecten herscheppen.... 

Dit Nederlandse merk, opgericht door Haring Piebenga is altijd toegewijd geweest aan het omarmen van de vaardigheden en trots die in de ontwikkeling, het ontwerpen en het maken van de orginele versies van de (scheeps)modellen. Nog altijd is het merk trouw aan dit ethos. Met de modelschepen van Authentic models haal je dan ook altijd een zeer verfijnde maquette in huis.

Authentic models | Modelboot kopen

Motorboot modelschepen

Ben je op zoek naar een motorboot modelschip, dan zijn de modellen van Authentic models echt iets voor jou. Fleur jouw kantoor, woonkamer of slaapkamer bijvoorbeeld op met de prachtige Thunderboat of  Riva modelboot. Beide schitterende motorboot miniatuurschepen die niet zouden misstaan op een prominente plaats van de ruimte.

Zeilboot modelschepen

In het assortiment van d'Oude Seylmakerij vind je ook een aantal klassieke en authentieke modellen van zeilschepen. Alle zeilschip miniaturen van Authentic models worden getekend door fraaie details en eigenschappen. Prachtige historische miniatuur schepen die een echte nautische sfeer in jouw ruimte zullen brengen. Perfect voor iedere zeilfanaat.  

Jouw Authentic models verkooppunt

Authentic models modelschepen koop je gemakkelijk online op onze webshop. Maar er is meer.... Naast onze online shop vind je de scheepsmodellen ook in onze fysieke winkel in Grou, Friesland. Wil je de modellen eerst bekijken voordat je deze koopt? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Grou, in het hartje van Friesland. Wij helpen je graag verder en de koffie staat klaar!