• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beaumont

Merken
Geslacht
Item
Kleur

Het Amsterdamse kledingbedrijf Beaumont

Beaumont is bekend geworden dankzij hen stijlvolle jassen in trendy designs. De ontwerpers van Beaumont maken jassen voor elk seizoen, Kwaliteit staat daarom ook op nummer 1. De geschiedenis van Beaumont gaat meer dan 45 jaar terug. Met de jaren is Beaumont bezig met het perfectioneren van hen pasvorm en worden de jassen gemaakt van hoogwaardige materialen, die een lange tijd mee zullen gaan.

De jassen van Beaumont

Beaumont ontwerpt luxe, stijlvolle jassen. Het Amsterdamse merk speelt goed in op trends,  maar weet aan hun jassen altijd een eigen draai te geven. Het model en de kleuren van de jassen zijn vaak weer uniek, daarnaast sluiten bepaalde Beaumont mantels goed aan op de teddy-trend. Ook maakt Beaumont gebruik van stijlvolle prints en pastelkleuren in de collectie trenchcoats. Wanneer het kouder wordt kun je kiezen voor een gewatteerde jas van Beaumont.

De jassen van Beaumont zijn trendy maar daarnaast ook heel sportief en comfortabel. Dons jassen zijn gemaakt van duurzame kwaliteit en hebben een casual look. In de collectie van 2023 vind je kort gewatteerde Jacks, blazers, pakken, enkellange pufferjassen, lammy jassen, teddyjassen, bodywarmers en mantels met hoogwaardige kwaliteit. Nieuw bij Beaumont, een mannenpak in vrouwelijke taillering. De perfecte combinatie voor een zakelijke outfit, de blazers en broeken van Beaumont die worden gemaakt met soepele materialen.

Pasvorm Beaumont

Zoals eerder vermeld, is Beaumont de laatste jaren veel bezig met het perfectioneren van hen pasvorm, hierdoor vallen de jassen normaal op maat.

Jouw Beaumont verkooppunt

d’Oude Seylmakerij is jouw online Beaumont verkooppunt. Ook is onze fysieke winkel gevestigd in Grou, een geselecteerd verkooppunt van Beaumont. Ben je opzoek naar gericht advies? Kom dan langs in onze winkel. Overweeg een stijlvolle warme jas van Beaumont en ontdek de kwaliteit en trendy designs! Bekijk ook het hele assortiment van d’Oude Seylmakerij.