• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BESTO

Merken

BESTO Zwemvesten & reddingsvesten online kopen

BESTO Zwemvesten koop je online bij de d’Oude Seylmakerij. In onze webshop en in onze winkel in Grou hebben wij voor jou een zeer uitgebreid assortiment BESTO reddingsvesten beschikbaar. Zo vind je in onze webshop zwemvesten voor volwassenen, zwemvesten voor kinderen en automatische reddingsvesten. Bestel jouw Reddingsvest vandaag nog online!

BESTO: Zwemvesten & Reddingsvesten met een perfecte pasvorm.

Het merk beschikt over bijna 100 jaar kennis en ervaring met persoonlijke reddingsmiddelen voor de Watersport en Marine industrie. Dankzij gekwalificeerd productonderzoek en het continue perfectioneren van de optimale pasvorm van het lichaam is Besto al jarenlang leider in drijfhulpmiddelen en reddingsvesten. Alle reddingsvesten en drijfhulpmiddelen zijn goedgekeurd in overeenstemming met de nieuwste Europese en wereldwijde normen en standaarden. Alles van BESTO producten draagt daarom een keurmerk. Besto is in staat om de hoogste kwaliteitsnormen af te dwingen.

BESTO zwemvesten voor kinderen en peuters

De veiligheid van kinderen in de buurt van water is voor iedere ouder en grootouder prioriteit. Een goed zwemvest voor kinderen is dan ook zeker geen overbodige luxe. Met de BESTO kinderreddingsvesten haal je een vertrouwd en betrouwbaar merk reddingsvest in huis. Wie is er niet groot geworden met de zwemvesten van Besto?

Om ervoor te zorgen dat de kinderen te allen tijde goed beschermd zijn in de buurt van water, zijn de modellen van BESTO uitgerust met de beste onderdelen en materialen. De Airex Flotation Foam die bijvoorbeeld gebruikt wordt in het BESTO Racingbelt zwemvest zorgt ervoor dat uw kind zich prettig voelt en plezier heeft bij het dragen van zijn of haar reddingsvest. Mocht uw kind in het water belanden, dan zal het BESTO zwemvest het kind direct omdraaien op de rug. Zo is er een zeer gering verdrinkingsgevaar.

Automatische reddingsvesten

Automatische reddingsvesten. Wie kent ze niet, de vesten die als een soort hoefijzer model om je nek zitten en opblazen als je in het water komt. Elke zeiler heeft ze wel eens gezien of zelfs in gebruik. BESTO produceert en innoveert de automatische reddingsvesten al meer dan 90 jaar. Door deze innovaties zijn de automatische zwemvesten van BESTO super veilig.

Het reddingsvest blaast automatisch binnen 5 seconden op bij aanraking met water en draait jou vervolgens op jouw rug. Mocht je bewusteloos te water raken, dan kun je met een automatisch reddingsvest nooit verdrinken. Hoe dit werkt? De activering van het automatische zwemvestvest gebeurt door middel van een zoutcapsule of een systeem op drukverschil.

D’Oude Seylmakerij: uw Besto verkooppunt

Besto Zwemvesten bestel je online bij d'Oude Seylmakerij. Ons uitgebreide assortiment BESTO producten bestaat uit zowel zwemvesten voor volwassenen als zwemvesten voor kinderen.

Naast onze webshop is d’Oude Seylmakerij ook jouw betrouwbare BESTO verkooppunt in Noord-Nederland. Ben je op zoek naar een uitstekend zwemvest voor jezelf, jouw kind of kleinkind? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze prachtige watersportwinkel in Grou. Onze enthousiaste en kundige medewerkers informeren u graag over de verschillende zwemvesten en de unieke eigenschappen.