• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

By-Bar

Merken
Geslacht
Item
Kleur

Kleding By-bar

Jurken, veredelde breisels, en eigentijdse basics is onderdeel van de nieuwe collectie van By-Bar. By-bar is een tijdloos vrouwelijk merk van Nederlandse bodem. Er wordt goed gebruik gemaakt van trendkleuren die samen worden gevoegd met neutrale kleuren zoals grijs, zwart en donkerblauw. By-Bar voert alles uit tot in de details, zo staat een moderne en netjes centraal in het merk. Ook laten ze zich niet leiden door korte trends. By-bar is daardoor echt een merk voor de moderne vrouw.

Uit liefde voor reizen en mode is bij-bar ontstaan. By-bar is opgezet in 2008 door Barbara Brenninkmeijer. Het Nederlandse kledingbedrijf representeert een clean Scandinavisch design. De kleding van By-bar wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, ook hebben ze de focus op een tijdloos karakter en details.

Duurzaam met By-bar

By-bar is veel bezig met het ontwikkelen van de kwaliteit van hen producten. Zo werken ze vanaf het begin al samen met vakmensen die de kleding in Italië, Portugal en India produceren. Ook zijn ze veel bezig met ecologisch verantwoorde kleding. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan truien gemaakt van alpacawol. Jens en blouses worden bijvoorbeeld gemaakt van biologisch katoen. Ook worden jassen gemaakt van gerecyclede flessen. By-bar is druk bezig met het verduurzamen van hen collecties. Ze willen dit dan ook ieder jaar een stukje gaan uitbreiden.

Pasvorm By-bar

By-bar is veel bezig met het verbeteren van hen producten, veel producten van hen hebben dan ook een normale pasvorm

Jouw By-bar verkooppunt

d’Oude Seylmakerij in het Friese Grou is jouw online By-bar verkooppunt. Heb je een vraag of Opzoek naar advies? Neem dan een kijkje in onze fysieke winkel die gevestigd is in Grou. Laat je inspireren door onze specialisten. Bekijk de collectie van By-Bar. Ben je benieuwd naar ons hele assortiment? Neem dan hier een kijkje.