• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dante6

Merken
Geslacht
Item
Kleur

Dante6

Het is allemaal begonnen met 1 doel: het ontwerpen van luxe mode tegen een betaalbare prijs. Dante6 is opgezet in 2009 door Evelyne Brekelmans, en word tegenwoordig gerund door een groep ervaren vrouwen met veel inspiratie. Dante6 maakt bij de truien veel gebruik van strakke lijnen. Daarnaast zijn de ontwerpen uitgewerkt met originele details. Denk hierbij aan de volants in de hals, en in de mouwen word subtiel gebruik gemaakt van gewoven patronen. Ook kun je kiezen uit verschillende Dante 6 bloesjes en tunieken waar gebruik wordt gemaakt van hetzelfde design. Met keuze uit een blouse met print tot een neutraal exemplaar. Dante 6 is in een korte tijd uitgegroeid tot een groot modemerk.

Pasvorm Dante6

De Dante6 kleding is zo ontworpen dat iedere vrouw de kleding kan dragen.

Combineren met Dante6

De kwaliteit van Dante6 is zo uitstekend zodat je er meer seizoenen plezier aan kan hebben. Omdat ieder kledingstuk van Dante6 een perfecte pasvorm heeft met in het oog springende details kom je vrouwelijk voor de dag. 

Duurzaam met Dante6

Je kunt stellen dat dante6 veel bezig is met het verduurzamen van hen productie en producten. Zo wordt de overproductie geminimaliseerd. En hier blijft het niet bij. In 2020 werd er voor de uitlevering voor de zomercollectie meer verantwoorde verpakkingen gebruikt. Ook dit jaar was dante6 bezig met een digitale showroom te testen. Dit houdt in dat er minder samples worden gemaakt. Ook gaven ze kleding die nog uitstekend waren een tweede kans. Dit deden ze door een vintage bibliotheek te maken. Mensen konden hier hen kleding die in goede staat was heen brengen en werden ze nogmaals verkocht.

Jouw online Dante6 verkooppunt

D´Oude Seylmakerij is jouw verkooppunt als het gaat om Dante6. Bekijk de dante6 collectie online, bestel en betaal veilig en gemakkelijk via onze webwinkel. Heb je vragen of ben je opzoek naar advies? Neem dan een kijkje in onze fysieke winkel die gevestigd is in het Friese pittoreske Grou. Bekijk ook onze hele collectie. Voor vragen kun je terecht bij een van onze specialisten.