• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

FS Home Collections

Merken
Item

FS Home Collections

FS Home Collections is een bedrijf dat is opgericht in 2000. En nu een bedrijf dat is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf in kussens en plaids. Met de jaren is de collectie van FS Home Collections uitgegroeid tot wel meer dan 1000 verschillende modellen en ontwerpen. FS home Collections staat voor hoge kwaliteit en doelbewuste ontwerpen op te leveren.

Meer dan 25 jaar ervaring zag JoAnn Bonefaas een unieke kans in Nederland. Later werd het uitgebouwd naar de omringende landen als België en Duitsland. Maar tegenwoordig worden de producten van FS Home Collections in meer dan 50 landen verkocht. De producten van FS Home Collections zijn is van hoogwaardige kwaliteit, door natuurlijke materialen zoals linnen, wol en katoen. De ontwerpen worden geweven. Daarnaast worden de producten binnen de EU geproduceerd. En worden uit voorraad geleverd vanuit het hoofdkantoor dat gevestigd is in Nederland.

Jouw FS Home Collections verkooppunt

d’Oude Seylmakerij in Grou is jouw verkooppunt als het gaat om de hoge kwaliteit producten van FS Home Collections. Shop de collectie online. Bestel en betaal gemakkelijk en veilig via onze webwinkel. Vragen of opzoek naar deskundig advies? Neem dan een kijkje in onze fysieke winkel. Onze winkel is gevestigd in het pittoreske Friese Grou. Voor vragen kun je terecht bij een van onze medewerkers.