• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gant

Merken
Geslacht
Item
Kleur

Gant

Gant is opgericht in 1949 in Amerika, in New Haven. Vanaf het begin hebben zij zich gespecialiseerd in overhemden. Dit waren de Button-down overhemden. Het Amerikaanse merk straalt kenmerkend en herkenbare preppy stijl uit. Deze stijl is bekend geworden door het universitaire leven in Amerika. De herenkleding van Gant word ook graag gedragen in de sporten tennis en polo.

Het karakter van Gant

De hoogwaardige kleding van Gant komt onder andere omdat Gant gebruik maakt van uitstekende materialen en aangelijnde pasvormen. Bij elke collectie en elk kledingstuk wordt er vanuit hetzelfde vakmanschap gewerkt. Hierdoor kunnen mannen van boven tot onder gekleed worden in luxe en comfort. Gant heeft een subtiel logo die regelmatig wordt verwerkt op de borst van hen kledingstukken.

Gant Stijl

Gant heeft veel ingespeeld op de subcultuur Preppy. Preppy had een grote invloed op de kleding van Gant. Naast deze subcultuur was er ook nog een andere stijl. Dit waren de hoodies en sweatvesten met logo, ook wel de College-stijl genoemd. De truien en vesten van Gant waren hier de perfecte voorbeelden van. Gant maakt gebruik van diverse kleuren en designs en creëren hierdoor tijdloze collecties. Door de verschillende stijlen is er voor jong en oud een prachtige collectie.

Pasvorm Gant

Voor elke collectie geldt dat de kleding van Gant een normale pasvorm heeft. Hierdoor is de kleding voor iedere man geschikt.

Jouw Gant verkooppunt

D’ Oude Seylmakerij in Grou is jouw Gant verkooppunt. Shop de collectie online, bestel en betaal gemakkelijk. Toch opzoek naar advies? Kom dan naar onze prachtige winkel die gevestigd is in het mooie Friese Grou. Onze medewerkers helpen je graag op weg. Bekijk ook onze hele collectie!