• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ilse Jacobsen

Geen producten gevonden...

Ilse Jacobsen

Het in Hornbæk (Deens dorp) ontstane vrouwelijke merk Ilse Jacobsen is een merk met grote collecties. Ze zijn niet alleen meer actief in de schoenenbranche, maar nu ook in de kledingbranche. De schoenencollectie bestaat uit rubberlaarzen, instappers en slippers. Ilse Jacobsen leefde in een omgeving waar veel regenwater viel. Ze besloot om waterdichte schoenen te ontwerpen voor haarzelf. Uiteindelijk kocht ze haar eigen winkeltje in Hornbæk, en maakte ze haar eigen regenlaarzencollectie. Ilse Jacobsen was regenlaarzen zonder stijl zat. Dus ontwierp ze functionele en stijlvolle regenlaarzen die ook nog comfortabel waren. Het Deense merk begon met regenlaarzen wat later werd uitgebreid naar een regencollectie waar je regenkleding en regenlaarzen tegenkwam. Deze collectie werd later uitgebreid naar slippers, instappers en kleding.

Loafers van Ilse Jacobsen

De uitstekende collectie instappers van Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsen speelt goed in op de trends die opzetten. Ze ontwerpen ze sportieve instappers. In kleuren zoals goud, geel en brons. De instappers waardoor veel mensen Ilse Jacobsen misschien van kennen, is het model Tulip. Ilse Jacobsen heeft een goede slag geslagen als het gaat om de schoenenbranche. Je kunt gemakkelijk in de schoenen stappen en er direct op weg lopen. Het model Tulip is gemaakt met een flexibele rubberen zool, met aan de bovenkant een luchtig ontwerp.

Van Klein naar groot

Het Deense merk Ilse Jacobsen is ontstaan als klein winkeltje in Hornbæk. En inmiddels uitgegroeid tot een groot succes. Inmiddels kun je het merk tegenkomen in meer dan 26 landen en onder andere wereldsteden zoals, New York, Berlijn, Londen, Stockholm, Amsterdam, Tokio en Madrid.

Jouw Ilse Jacobsen verkooppunt

d’Oude Seylmakerij in Friesland is jouw verkooppunt als het gaat om Ilse Jacobsen, bekijk de collectie online, of kom langs in onze prachtige winkel gevestigd in het mooie Friese Grou. Laat je inspireren door onze specialisten. Bekijk hier onze hele collectie, bestel en betaal gemakkelijk.