• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lacoste

Merken
Geslacht
Kledingtype

Lacoste kleding online kopen

Lacoste kleding koop je online bij D'Oudeseylmakerij. Vanaf het moment dat René Lacoste in 1924 op 17-jarige leeftijd zijn eerste tennistoernooi won tot op de dag van vandaag is Lacoste een iconisch merk.

Lacoste staat voor elegance, kwaliteit, betrouwbaarheid en aanzien. Een merk dat in geen enkele garderobe mag ontbreken en dat wij met trots voeren. Een merk ook dat naadloos aansluit bij het sportieve en nautische karakter dat d'Oude Seylmakerij uitdraagt!

Preppy, kleurrijk, iconisch, sportief en tijdloos mooi van kwaliteit en uitstraling. Natuurlijk kan dit wereldse merk niet ontbreken in uw collectie. Het vakantie polo merk voor in elke reis koffer. Start met pakken bij de Oude Seylmakerij!

D'Oudeseylmakerij: Uw Lacoste verkooppunt in Friesland

D’Oude Seylmakerij is uw Lacoste verkooppunt in Friesland. Een uitgebreide selectie Lacoste kleding vindt u in onze prachtige winkel in het pittoreske Grou. U bent van harte welkom voor deskundig advies van één van onze medewerkers.

Als officieel Lacoste verkooppunt in Friesland hebben wij altijd de nieuwste collecties van het merk. Geen tijd om langs te komen en liever de kleding vanuit de luie stoel bestellen? Geen enkel probleem! Ons hele assortiment Lacoste kleding is ook online te vinden.