• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lacoste

Merken
Geslacht
Item
Kleur

Lacoste herenkleding koop je online bij d’Oude Seylmakerij

Lacoste kleding voor mannen koop je bij d'Oude Seylmakerij. Kom eens langs in onze winkel in het mooie Grou, Friesland, of bestel jouw gewenste Lacoste shirt online! Ben je op zoek naar een Lacoste vest, t-shirt of poloshirt? Bij ons vind je Lacoste items in pastelkleuren, in mooie blauwtinten en in uitgesproken kleuren zoals hard roze. Neem snel een kijkje in onze webshop en vind waar jij naar op zoek bent!

Lacoste: tijdloze elegantie voor de casual sportieve man

De Franse designlijn Lacoste ontstond in 1933. De legendarische tennisspeler René Lacoste verloor de tenniswedstrijd om een krokodillenleren tas. De krant kopte echter dat hij zich wel had verdedigd als een krokodil. Deze speler was niet content met zijn tenniskleding, en knipte de mouwen van zijn overhemd af. Een groot schandaal. Lacoste startte daarop met de verkoop van witte poloshirts met een lachende, groene krokodil op het linkerborst. Sinds die tijd is Lacoste hét merk voor de trendy, stijlvolle man, en inmiddels ook vrouw.

Elegantie, kwaliteit, betrouwbaarheid en aanzien

Lacoste staat voor elegantie, kwaliteit, betrouwbaarheid en aanzien. Een merk dat in geen enkele mannengarderobe mag ontbreken en dat wij met trots verkopen. Een merk ook dat naadloos aansluit bij het sportieve en nautische karakter dat d'Oude Seylmakerij uitdraagt! Preppy, kleurrijk, iconisch, sportief en tijdloos mooi van kwaliteit en uitstraling. Natuurlijk kan dit wereldse merk niet ontbreken in jouw collectie. In de kleding van Lacoste kun jij gezien worden. Het vakantie polo merk voor in elke reiskoffer. Start met pakken bij d’Oude Seylmakerij!

D'Oude Seylmakerij: jouw Lacoste verkooppunt in Friesland

D’Oude Seylmakerij is jouw Lacoste verkooppunt in Friesland. Een uitgebreide selectie Lacoste kleding vind je in onze prachtige winkel in het pittoreske Grou. Je bent van harte welkom voor deskundig advies van één van onze medewerkers.

Als officieel Lacoste verkooppunt in Friesland hebben wij altijd de nieuwste collecties van het merk. Geen tijd om langs te komen en liever de kleding vanuit de luie stoel bestellen? Geen enkel probleem! Ons hele assortiment Lacoste kleding is ook online te vinden. Neem een kijkje in onze webshop en bestel jouw iconische Lacoste herenkledingstuk online.