• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Liu Jo

Merken
Geslacht
Item
Kleur

Liu Jo

Liu Jo is een kledingmerk dat is ontstaat door de 2 Italiaanse broers Vannis en Marco Marchi. Het merk begon in de jaren 90 uit te groeien tot een groot Italiaans merk van preta-porter mode. Dat is kleding met standaardmaten in afgewerkte staat. In de provincie Modena ligt het plaatsje Carpi. Dit is een belangrijk textiel gebied van Italië. Het bedrijf groeide na lancering al snel uit tot een van de grootste in hen segment. Liu Jo is dus uitgegroeid tot een van de meest gewilde merken.

Liu Jo heeft oog voor detail

Doordat de kleding van Liu Jo gemaakt is met hoogwaardige materialen straalt het kleding merk luxe en exclusieve kwaliteit uit. Ook heeft het merk een enthousiaste uitstraling met een eigen identiteit. Iemand met verstand van fashion ziet dit meteen. De ontwerpen en textiel is het resultaat van de authentieke textielcultuur in de Carpistreek. De kleding van Liu Jo kun je op elk moment en elke gelegenheid van de dag dragen.

Ruime collectie Liu Jo

Een ruime keuze uit een brede collectie. Sinds kort biedt het kledingmerk ook verschillende accessoires. Ze ontwerpen prachtige sieraden en horloges. Maar ook strandkleding, ondergoed en vind je een babycollectie. De nadruk van het kledingmerk ligt op comfort. Maar natuurlijk met de Italiaanse flair.

Jouw Online Liu Jo verkooppunt

Wij zijn jouw verkooppunt op het gebied van Liu Jo. Shop de collectie online en betaal veilig en gemakkelijk via onze website. Ben je opzoek naar deskundig advies of benieuwd naar onze hele collectie? Kom dan langs en neem dan een kijkje in onze winkel die gevestigd is in het Friese pittoreske Grou.