• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Magic Marine

Merken

Magic Marine kleding online kopen

De collectie van Magic Marine is veelzijdig en voldoet aan de behoefte van iedere watersporter, zowel op technisch als op lifestyle gebied. De lifestyle collectie van Magic Marine bestaat voornamelijk uit comfortabele vrijetijdskleding van sneldrogend materiaal. De kleding van Magic Marine is gericht op zeilers van alle leeftijdscategorieën en kenmerkt zich door de technische en functionele items, waarbij ook rekening is gehouden met het design.

Op dit moment hebben wij van Magic Marine zowel shorts als pants voor heren in ons assortiment. Kom eens langs in onze winkel en laat je verassen!

Zeilkleding met een uitgesproken stijl

De kleding van Magic Marine is gemaakt voor zeilers door zeilers en is geschikt voor elk type zeiler: van open boot zeilers tot zeilers die de oceaan oversteken. Het gebruik van de kleuren oranje, grijs, zwart en wit zijn kenmerkend voor Magic Marine. De afgelopen jaren heeft het merk ook meer uitgesproken kleuren aan de collectie toegevoegd. Het gebruik van nieuwe materialen en de aandacht voor comfort en uithoudingsvermogen dragen bij aan de ontwikkeling van het assortiment van Magic Marine. De items zijn innovatief, veilig, functioneel, licht en geschikt voor alle weersomstandigheden.

Magic Marine: Driven by the Elements

Een groep catamaran zeilers uit Nederland heeft in 1989 innovatieve en comfortabele watersportkleding ontworpen om langer en onder alle omstandigheden te kunnen zeilen. Vandaag de dag is Magic Marine gevestigd in vier continenten en heeft het merk verkooppunten over de hele wereld. Het motto van Magic Marine is ‘Driven by the Elements’, waarmee zij zich in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld tot hét merk voor de sportieve zeiler.

D'Oude Seylmakerij: jouw Magic Marine verkooppunt

D’Oude Seylmakerij is jouw Magic Marine verkooppunt in Friesland. Bekijk ons Magic Marine assortiment online of bezoek onze winkel in het mooie Grou. Je kunt bij ons terecht voor advies en je hebt de mogelijkheid de kleding te passen. In onze winkel nemen wij uitgebreid de tijd voor jou, zodat je gemakkelijk de juiste keuze kunt maken. Wacht niet langer en laat je eens verrassen door een van de producten van Magic Marine!