• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Minox

Geen producten gevonden...

Koop jouw Minox verrekijker online bij d’Oude Seylmakerij

Minox Nautik Line verrekijkers koop je online bij de watersportwinkel d'Oude Seylmakerij. Ben jij vaak te vinden op het water, dan wil jij natuurlijk beschikken over een goede, degelijke verrekijker, waarmee je al het moois op het water kunt bewonderen. 

De verrekijker ligt comfortabel in de hand en heeft een zeer helder kijk beeld. Daarnaast onderscheidt de verrekijker zicht door zijn uitmuntende optiek en een antislip behuizing, ideaal bij hoge en ruwe zee. Ook blijft de kijker drijven en is hij waterdicht tot wel liefst 3 à 5 meter diep. Dit is ideaal voor diverse weeromstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan een heftige storm of extreme regen.

Minox verrekijker | kwaliteit en een mooi design

Bekijk de prachtige, diverse collectie van Minox Nautik line. Het is een professionele lijn van nautische verrekijkers die voldoet aan de hoogste verwachtingen van elke veeleisende schipper. Dat betekent dat iedereen de verrekijker wel tot zijn beschikking wil. 

Ultieme helderheid en top resolutie 

Het merk Minox kent een lange traditie en tientallen jaren ervaring. Minox is een synoniem voor innovatie in de wereld van verrekijkers. Naast dat de verrekijker een heel mooi design heeft kun je zeker rekenen op ultieme helderheid en een contrastrijk, kleurecht en top resolutie beeld uitgewerkt tot in het kleinste detail. Sommige Minox verrekijkers beschikken zelfs over een digitale kompas, barometer, thermometer, altimeter en een klok. Deze zijn in het centrum van het beeld geprojecteerd.

Minox verrekijker verkooppunt | zowel online als in Friesland

D'Oude Seylmakerij is jouw Minox verrekijker verkooppunt. Je hebt de keus om de verrekijker van het merk Minox online te kopen, maar naast onze webshop hebben wij ook hele mooie vestiging waar je langs kunt komen om de verrekijker te bewonderen.

Onze winkel is gevestigd in hartje Friesland, in het karakteristieke dorpje Grou. Wil je meer weten over deze unieke verrekijker? Kom dan zeker eens langs en laat je adviseren door een van onze medewerkers. Wij helpen je graag bij het maken van een goede keus, want wij besteden graag aandacht aan jou.