• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

North Sails

Merken
Geslacht
Item
Kleur

North Sails

Nederland is een land waar mensen wonen die graag de natuur in gaan, lekker op de fiets of wandelen door de bossen. Daarentegen heeft Nederland niet altijd het perfecte weer hiervoor. North Sails kleding is precies ontworpen voor mensen die veel kilometers maken in alle seizoenen. North Sails is het merk om je op de goede temperatuur te houden in alle weersomstandigheden. Het Italiaanse merk North Sails is vanaf het begin bezig om voor het beste te gaan. Het ging vooral om kwaliteit en comfort. Zo mocht de kleding niet zwaar zijn. En dit is gelukt. Het gewicht van de kleding van North Sails ligt zo’n 30 procent lager ten opzichte van andere merken.

Duurzame kleding van North Sails

Het merk North Sails heeft zich gespecialiseerd in het maken van duurzame kleding dat ook comfortabel is.  North Sails kleding is gemaakt van goede kwaliteit stoffen die over het algemeen wel wat kunnen hebben. Ben je ondernemend en ga je er graag op uit? Dan is het merk North Sails ideaal voor jou. Ook onder onze zeilfanaten zijn de jassen van North Sails erg geliefd. Dit komt doordat de jas waterbestendig is en dat de jas jaren meegaat door het solide materiaal. Veel waarderen het comfort van de kleding, ondanks het stevige materialen zijn.

Jouw North Sails verkooppunt

d’Oude Seylmakerij is jouw verkooppunt als het gaat om het merk North Sails. Ontdek de kleding van North Sails online op onze website. Bestel en betaal gemakkelijk via onze website. Heb je vragen of ben je opzoek naar deskundig advies. Kom dan langs in onze fysieke winkel die gevestigd is in het pittoreske Friese Grou. Hier staan onze medewerkers voor je klaar. Bekijk ook onze hele collectie nu online!