• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Petit Bateau

Merken

Petit Bateau kinderkleding online kopen

Het motto van Petit Bateau: jarenlang voorloper in de nautische kledingwereld maar toch verre van volwassen! Petit Bateau is een ondeugende en vrolijke wereld die alle generaties aanspreekt, van 0 tot 924 maanden. 

Petit Bateau is een Frans merk. Om de kwaliteit wordt er bij Petit Bateau niet gelachen. De t-shirts behouden hun vorm, de drukknopen op de rompers blijven op hun plaats zitten en het katoen blijft even zacht ... Kleding uit 50% katoen en 50% liefde, sinds 1893.

Bij d'Oude Seylmakerij kun je de collectie vinden met de beroemde Bretonse streep, klassiek, maar nog steeds erg tijdloos en hip! Verkrijgbaar in de maatjes 1 maand tot en met 24 maanden. Ook de onmisbare uniseks oliejas in PU met een jerseyvoering met milleraies strepen mag niet ontbreken. 

Hippe kinderkleding

Als je op zoekt bent naar hippe kinderkleding is Petit Bateau the one to pick. Sinds haar oprichting produceert het merk stijfvolle en kwalitatieve kinderkleding, waar zowel baby’s als kinderen ontzettend gelukkig van worden. 

De rompers en de pakjes van het merk vallen vrij smal, wat vooral fijn is voor baby’s. Hierdoor blijven ze warm en beschermd. Daarnaast wordt er bij het design van de kleding en ondergoed door Petit Bateau goed nagedacht. Ieder seizoen is weer een kleurenfestijn. 

Jouw Petit Bateau verkooppunt

Verwen jouw kind met kleding van Petit Bateau. D’Oude Seylmakerij is jouw Petit Bateau verkooppunt in Friesland. Wij zijn al jarenlang dealer van het merk en hebben elk seizoen de nieuwste collecties in onze winkel en in onze online shop.

Naast Petit Bateau kinderkleding hebben wij natuurlijk nog veel meer merken in ons assortiment die geschikt zijn voor uiteenlopende leeftijdsgroepen. Kom eens langs in onze winkel in Grou, in het hartje van Friesland. Maar je kunt natuurlijk ook lekker vanuit jouw luie stoel online shoppen op onze webshop.