• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SLAM

Geen producten gevonden...

Slam kleding koop je bij d'Oude Seylmakerij

Slam dames- en herenkleding koop bij d'Oude Seylmakerij. Vind jouw ideale Slam zeil- of windjack in onze winkel in Grou (Friesland) of bestel jouw Slam items online. Van softshelljassen, tot wind-, en zeiljacks in de kleuren rood, wit of blauw: het mooie watersportmerk Slam heeft het allemaal!

Slam zeilkleding voor de sportieve man en vrouw

Het merk Slam is ontstaan uit het bloeiende straatleven van Genua (Italië) door vier vrienden die een Het merk Slam is ontstaan uit het bloeiende straatleven van Genua (Italië) door vier vrienden die een passie voor de zee deelden. Jonge jongens die besloten om de oceaan draagbaar te maken en niet alleen op een jacht.

De zeilkleding van Slam komt uit een mediterrane wieg, maar ook uit de lichamelijkheid van grote kampioenen. Olympische kampioenen die van de oceaan hun bron van vitaliteit hebben gemaakt. Getest door sporters, biedt Slam op zeilen geïnspireerde kleding en sportkleding die ook op de wal gedragen kan worden. Iconische nautische kleding die altijd al deel uitmaakte van het leven op zee en de totaal Italiaanse roeping voor epische reizen, zeilen en sport. Met haar achtergrond en ontwerpen passen de Slam items perfect binnen de nautische uitstraling van d'Oude Seylmakerij.

Truien, jassen en polo's vind je bij d'Oude Seylmakerij

In onze winkel en webshop vind jij altijd de volledige up-to-date collectie van Slam. Jaarlijks hebben wij de nieuwste truien, jasjes, jacks en polo's van Slam beschikbaar in onze winkel en in onze webshop. Bekijk het gehele aanbod dames- en herenkleding van Slam in de webshop van d’Oude Seylmakerij. De High-performance sportkledingtechnologieën van het merk zorgen voor kwaliteitsproducten die bij uitstek geschikt zijn voor de watersport.

Jouw Slam verkooppunt in Friesland

Bij d’Oude Seylmakerij kunt je online terecht voor de meest hoogwaardige zeilkleding van het merk Slam. Daarnaast zijn wij met onze winkel in Grou, hét Slam verkooppunt in Friesland. Bij ons kun je altijd terecht kunt voor advies en heb je de mogelijkheid de producten te passen. In onze winkel staan wij altijd voor jou klaar, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. D’Oude Seylmakerij is jouw Slam verkooppunt, zowel online als in het prachtige Friesland.