• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SLAM

Merken
Geslacht
Kledingtype

Slam Kleding online kopen

Slam kleding koop je online bij D'Oudeseylmakerij. Het merk Slam is ontstaan uit het bloeiende straatleven van Genua (Italië) door vier vrienden die altijd een passie voor de zee hadden gedeeld. Jonge jongens die besloten om de oceaan draagbaar te maken en niet alleen op een jacht.

Slam Zeilkleding

De zeilkleding van Slam komt uit een mediterrane wieg, maar ook uit de lichamelijkheid van grote kampioenen. Olympische kampioenen die van de oceaan hun bron van vitaliteit hebben gemaakt. Getest door sporters, biedt Slam op zeilen geïnspireerde kleding en sportkleding die ook op de wal gedragen kan worden. Iconische nautische kleding die altijd al deel uitmaakte van het leven op zee en de totaal Italiaanse roeping voor epische reizen, zeilen en sport.

Truien, jasjes en polo's

In onze winkel en webshop vindt u altijd de volledige collectie van Slam. Jaarlijks hebben wij de nieuwste truien, jasjes en polo's van Slam voor u beschikbaar in onze winkel en in onze webshop. De High-performance sportkledingtechnologieën van het merk zorgen voor kwaliteitsproducten die bij uitstek geschikt zijn voor de watersport.

Uw Slam verkooppunt

Bij D’Oude Seylmakerij kunt u online terecht voor de meest hoogwaardige zeilkleding van het merk Slam. Daarnaast zijn wij met onze winkel in Grou, het Slam verkooppunt in Friesland. Bij ons kunt u altijd terecht kunt voor advies en u heeft de mogelijkheid de producten te passen. In onze winkel staan wij altijd voor u klaar, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. D’Oude Seylmakerij is uw Slam verkooppunt, zowel online als in het prachtige Friesland.