• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SWIMS

Merken

Swims schoenen online kopen

Het merk Swims is opgericht in 2006 in het Noorweegse Oslo. Het idee achter het merk? Schoenen ontwerpen die niet alleen gedragen worden door hun functionele waarde, maar ook door hun draagcomfort en stijlvolle ontwerp. Het behoeft geen betoog dat dit is gelukt. Swims schoenen hebben een esthetisch ontwerp en een ongetemd Scandinavisch karakter. Ze zijn zowel in de winter als in de zomer te dragen en bieden te allen tijde kwaliteit en comfort. Swins schoenen online kopen doe je bij d’Oude Seylmakerij! Of kom langs in onze winkel in het prachtige Grou, gelegen in hartje Friesland!

’S Zomers verkoelend, ’s winters verwarmend

Het Noorse klimaat is veelzijdig en tegelijkertijd meedogenloos. De ijskoude winters vereisen dat je warm gekleed bent, terwijl de temperatuur in de zomer aardig kan oplopen. Swims schoenen hebben veel te bieden: veelzijdig, functioneel, maar ook stijlvol. ’s Zomers bieden deze schoenen verkoeling en in de winter houden ze jouw voeten warm; dat is wat Swims schoenen doen! Door het speciale ontwerp houden Swims schoenen warmte vast in de winter. In de zomer zorgt de lichte stof ervoor dat de schoenen goed ademend werken, waardoor jouw voeten verkoeld blijven. Zo voorkom je zweetvoeten!

De ideale schoenen voor op het water

Swims houdt van water. “Of we ons onder een heldere, blauwe hemel begeven, of als het pijpenstelen regent, wij houden van water! Onze liefde voor water maakt ons relevant in elke uithoek van de wereld, wanneer u onderweg bent naar het kantoor, of naar het strand.” Swims schoenen houden door hun vocht absorberende werking jouw voeten altijd droog. Dit maakt ze ideaal voor op het water, maar ook met de koude en vooral ook vochtige herfst en wintermaanden.

Jouw Swims verkooppunt

D’Oude Seylmakerij is jouw verkooppunt in hartje Friesland. Bij ons kun je kiezen uit meerdere stijlvolle en vooral ook veelzijdige Swims schoenen. Wij zijn een van de weinige dealers van het merk Swims in Noord-Nederland. Shop je liever online? Ook dat kan: ons gehele assortiment is online beschikbaar. Je kunt de Swims schoenen en tassen dus ook gemakkelijk en snel online bestellen.

Koop je SWIMS nu ook online bij d'Oude Seylmakerij en beleef het ultieme zomer en watersport gevoel.