• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Talamex

Merken

Talamex watersportartikelen

Talamex is het private label van Lankhorst Taselaar, de grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen met filialen in Sneek, Lelystad en Rheine (DE). Het bedrijf heeft een enorm assortiment en voorziet watersportwinkels overal in Europa van de meest uiteenlopende artikelen. Men kan bij Talamex terecht voor meer 12.000 verschillende producten. Gaat het om watersport? Dan heeft Talamex wat u zoekt!

Talamex: een enorm assortiment bootuitrusting

Bent u op zoek naar watersport- en bootuitrusting? Bekijk onze enorm assortiment met Talamex producten en u vind vast en zeker wat u zoekt! Wij verkopen Talamex kussens, bootkussens, tafels, dekstoelen, lantaarns, vlaggen, verrekijkers en zoveel meer.

Voorbereid het water op gaan is natuurlijk een must voor elke zeilfanaat en bootliefhebber. U wil natuurlijk niet tijdens het zeilen erachter gekomen dat u iets vergeten bent. Talamex schiet hierbij te hulp! Als betrouwbare leverancier van watersportartikelen biedt het merk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat u optimaal van het zeilen en varen geniet.

Maak kennis met de superieure kwaliteit van Talamex

Kwaliteit is hetgeen waarop Talamex zich van haar concurrenten onderscheidt. Of het nou om een Talamex bootkussen gaat, een Talamex dekstoel of een Talamex verrekijker, u kunt erop vertrouwen dat alle producten van superieure van kwaliteit zijn.

Zo bestaan Talamex zitkussens bestaan uit 100% kapokvulling, waarmee niet alleen het zitcomfort wordt verhoogd, maar ook de veiligheid. Talamex tafels zijn inklapbaar en hebben de ideale hoogte. Talamex verrekijkers bevatten een kompas en zijn waterdicht. Over ieder detail is zorgvuldig nagedacht, allemaal met als doel u te laten genieten van watersport!

Uw Talamex verkooppunt

Bent u op zoek naar kwalitatieve watersportartikelen? Zoek dan niet verder! D’Oude Seylmakerij is uw Talamex verkooppunt in Friesland. Met de producten van Talamex vindt u bij D'Oude Seylmakerij altijd de leukste bootuitrusting met ook nog eens een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding!

Heeft u nog vragen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Gou. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek en zijn door hun expertise en ervaring in staat u van bruikbaar advies te voorzien.

Talamex bootuitrusting online kopen

Bestelt u liever online? Dat kan bij D'oude Seylmakerij! Ook online is D'oude Seylmakerij uw verkoopunt punt. Ons hele assortiment is namelijk ook online te vinden. Bij ons bestelt u gemakkelijk en snel een van de vele Talamex producten. Binnen maximaal 4 dagen krijgt u uw bestelling thuis geleverd. Bestel snel een van de vele Talamex watersportartikelen en ga goed voorbereid het water op.