• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Talamex

Merken

Talamex watersportartikelen koop je bij d'Oude Seylmakerij

Talamex is het private label van Lankhorst Taselaar, de grootste internationaal opererende groothandel in watersportartikelen met filialen in Sneek, Lelystad en Rheine (DE). Het bedrijf heeft een enorm assortiment en voorziet watersportwinkels overal in Europa van de meest uiteenlopende artikelen. Men kan bij Talamex terecht voor meer 12.000 verschillende producten. Gaat het om watersport? Dan heb je met Talamex wat je zoekt!

Talamex: een enorm assortiment bootuitrusting

Ben je op zoek naar watersport- en bootuitrusting? Bekijk onze enorm assortiment met Talamex producten, dan vind je vast en zeker wat je zoekt! Bij d'Oude Seylmakerij verkopen wij Talamex kussens, bootkussens, tafels, dekstoelen, lantaarns, vlaggen, verrekijkers en zoveel meer.

Voorbereid het water op gaan is natuurlijk een must voor elke zeilfanaat en bootliefhebber. Je wilt natuurlijk niet tijdens het zeilen erachter gekomen dat je iets vergeten bent. Talamex schiet hierbij te hulp! Als betrouwbare leverancier van watersportartikelen biedt het merk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat jij optimaal van het zeilen en varen geniet.

Maak kennis met de superieure kwaliteit van Talamex

Kwaliteit is hetgeen waarop Talamex zich van haar concurrenten onderscheidt. Of het nou om een Talamex bootkussen gaat, een Talamex dekstoel of een Talamex verrekijker, je kunt erop vertrouwen dat alle producten van superieure van kwaliteit zijn.

Zo bestaan Talamex zitkussens bestaan uit 100% kapokvulling, waarmee niet alleen het zitcomfort wordt verhoogd, maar ook de veiligheid. Talamex tafels zijn inklapbaar en hebben de ideale hoogte. Talamex verrekijkers bevatten een kompas en zijn waterdicht. Over ieder detail is zorgvuldig nagedacht, allemaal met als doel jou te laten genieten van watersport!

Jouw Talamex verkooppunt

Bent je op zoek naar kwalitatieve watersportartikelen? Zoek dan niet verder! D’Oude Seylmakerij is uw Talamex verkooppunt in Friesland. Met de producten van Talamex vind je bij d'Oude Seylmakerij altijd de leukste bootuitrusting met ook nog eens een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding!

Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Grou. Onze medewerkers gaan graag met jou in gesprek en zijn door hun expertise en ervaring in staat jou van bruikbaar advies te voorzien.

Talamex bootuitrusting online kopen

Bestel je liever online? Dat kan bij d'oude Seylmakerij! Ook online is d'oude Seylmakerij jouw verkoopuntpunt. Ons hele assortiment is namelijk ook online te vinden. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele Talamex producten. Binnen maximaal 4 dagen krijgt je jouw bestelling thuis geleverd. Bestel snel een van de vele Talamex watersportartikelen en ga goed voorbereid het water op.