• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Profuomo

Merken
Geslacht
Item
Kleur

Profuomo overhemden online kopen

Profuomo overhemden koop je online bij d'Oude Seylmakerij! Échte kwaliteitsoverhemden met een hoog fashiongehalte.

Het merk Profuomo is opgericht in 1934 door de Rotterdamse kleermaker Heinz Michaelis. Destijds richtte hij ’s Nederlands eerste dassenfabriek op en startte met de verkoop van kwaliteitsdassen; in die tijd een onlosmakelijk onderdeel van elke fatsoenlijke outfit. Het zijde waarmee de dassen vervaardigd werden haalde Heinz uit Uomo, dé Italiaanse zijdestad.

Tegenwoordig staat het merk ook bekend om haar overhemden. Profuomo overhemden zijn een waar begrip geworden binnen de fashion industrie. Een gevolg dat toe te kennen is aan de samenwerking met ervaren Italiaanse wevers en het feit dat het merk alleen de beste stoffen gebruikt voor haar producten.

Italiaans design overhemden: ook voor leisure

Leisurewear - oftewel vrijetijdskleding - maakt langzaam maar zeker ook haar intrede op de werkvloer. Onze lijn met knitted shirts biedt het beste van twee werelden. Het combineert de elegantie van een traditioneel overhemd met het comfort van een fijne polo of trui. De super zachte en comfortabele stof, maar ook het strakke en stijlvolle design, maken dit een echte must-have voor elke kledingkast.

Profuomo: garantie voor kwaliteit

Een Profuomo overhemd haalt het meeste uit elk lichaam en kan zowel met zakelijke als privé gelegenheden worden gedragen. Ben je bang dat vaak dragen en wassen de kwaliteit doet afnemen en ze daardoor minder lekker zitten? Vrees niet! Door de kwaliteit van de stoffen blijven de overhemden er niet alleen als nieuw uitzien, maar zitten ze ook nog eens heerlijk comfortabel.

 

Méér dan alleen kwalitatieve producten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor het merk minstens zo belangrijk als een mooi en kwalitatief product leveren. Profuomo houdt continu haar productieketen scherp op de volgende 4 aspecten:

  • Goede arbeidsomstandigheden en het tegengaan van kinderarbeid. 
  • Mens- en milieuveilige producten. 
  • Profuomo wil door middel van een transparant toeleveringsketen weten waar haar producten vandaan komen, zodat rekening wordt gehouden met het welzijn van dieren.
  • Kwaliteit van haar producten. Profuomo test haar overhemden veelvuldig op kleurrechtheid, treksterkte, krimp en pasvorm.

D'Oude Seylmakerij: jouw Profuomo verkooppunt

Wil jij de kwaliteit van de overhemden voelen of de producten eens passen? d’Oude Seylmakerij is jouw Profuomo verkooppunt. Zowel online als in onze fysieke winkel kun je altijd rekenen op een ruim assortiment Profuomo kleding

d’Oude Seylmakerij is jouw Profuomo verkooppunt in Friesland. Onze winkel is gevestigd in Grou. Je wordt bij ons altijd met open armen ontvangen. Onze enthousiaste medewerkers geven je graag wat extra stijladvies en beantwoorden graag jouw vragen!

Wil je het huis niet uit en bestel je de producten van Profuomo toch liever online? Geen probleem! Bij d’Oude Seylmakerij kun je namelijk ook ‘gewoon’ vanuit de luie stoel bij u thuis een schitterend Profuomo overhemd online bestellen.