• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

NV Charts

Geen producten gevonden...

NV Charts

NV kaarten koop je bij d´Oude Seylmakerij in het mooie Friese Grou. Je bestelt ze via onze webshop, maar ook kun je een kijkje nemen in onze mooie winkel.

NV Charts is al meer dan 40 jaar bezig met het produceren van hydrografen, geografen, cartografen en beroepszeevaarders. De kaarten gaan van de Oostzee, de middellandse zee, het Caribisch gebied, de Europese binnenwateren, De Bahama’s en sinds 2009 is NV Charts bezig met de oostkust van de verenigde staten, door eigen onderzoeken uit te voeren en het ontwerpen van kaarten.

Bij elke bestelling van een kaart ontvang je een licentiecode die je kunt invullen in de app die gratis bij je kaart zit. Zo kun je het navigatieprogramma gebruiken. Deze app moet je zelf via je apparaat downloaden. Naast de gebruikelijke informatie geeft de app ook de waterstanden en stromen aan. Deze zijn getekend op de kaarten. Ook zijn de brugtijden en brughoogtes met andere belangrijke informatie vermeld op deze kaarten. De atlassen van NV worden elk jaar vernieuwd in een compleet aangepaste editie.

Jouw NV Charts Verkooppunt

Wij zijn jouw verkooppunt als het gaat om de kaarten van NV Charts. Je kunt ze online kopen. ook kun je gezellig een kijkje komen nemen in onze winkel die gevestigd is in het mooie Friese Grou. Voor vragen staan onze medewerkers voor je klaar. Bekijk ook onze watersport kleding en accessoires. Van jassen en vlaggenstokken voor op de boot tot kussens. Neem een kijkje in onze webwinkel of in onze fysieke winkel.