• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ugg

Merken

UGG online kopen

UGG's koop je online bij D'Oudeseylmakerij. Een prachtig merk met een mooi verhaal. Het merk vond haar herkomst in Zuid-Californië in het begin van zeventiger jaren. Een groep surfers was op zoek naar een goede manier om de voeten warm en droog te houden. Omdat er in Zuid-Californië zoveel schapenvacht voorhanden was, maakten de surfers hier simpel, handgemaakt schoeisel van.

Deze voorlopers van de inmiddels alom bekende comfortabele schapenwollen UGG laarzen zorgden voor natuurlijke warmte en voerden vocht makkelijk af. Het succes is bekend: Inmiddels is het merk wereldbekend en uitgegroeid tot het symbool van de ontspannen, zuiderse cultuur van Californië.

UGG Verkooppunt Friesland

UGG Collectie; meer dan alleen de laarzen

De UGG collectie is meer dan alleen de bekende schapenwollen laarzen. Door de jaren heen is de collectie langzamerhand uitgebreid met verschillende soorten schoeisel, jassen en accessoires. Niet alleen in de winter kunnen schoenen en laarzen van UGG gedragen worden, het merk heeft inmiddels ook een succesvolle zomercollectie voor zowel dames, heren als kinderen. In de collecties vindt je typische zomerschoenen zoals slippers, sandalen en zelfs pumps. Daarnaast heeft het merk ook prachtige pantoffels, tassen en accessoires zoals mutsen en handschoenen die perfect bij de andere UGG producten passen.

Uggs online bestellen op oudeseylmakerij.nl

UGGs online kopen kan eenvoudig bij D'Oudeseylmakerij. Al onze UGG producten zijn altijd scherp geprijsd en eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. Kijk gerust rond in onze webwinkel voor verschillende UGG laarzen, UGG pantoffels, UGG Schoenen en UGG pantoffels.

D'Oudeseylmakerij: Uw UGG verkooppunt in Friesland

D’Oude Seylmakerij is uw UGG verkooppunt in Friesland. In onze prachtige winkel in het pittoreske Grou kunt u altijd terecht voor de nieuwste UGG collecties. U bent van harte welkom voor deskundig advies van één van onze medewerkers.